Hükümet, teröre karşı çözümler üretmeli

Hükümet, teröre karşı çözümler üretmeli

LANETLEMEK YETMEZ!

Hükümet, teröre karşı çözümler üretmeli

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, son günlerde artan terör olayları sebebiyle açıklamalarda bulundu. Hain terörün yine yürekleri yaktığını vurgulayan Kızık, ?Hükümet, teröre karşı çözümler üretmeli? dedi.

LANETLEMEK YETMEZ!

Son günlerde Doğu ve Güneydoğu´da meydana gelen hain terör olayları sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, açıklamalarda bulundu. Kızık açıklamasında, ?Gaziantep´te, Van´da, Elazığ´da ve Bitlis´te yaşanan alçakça terör saldırılarını bir kez daha lanetliyorum. Terörün bir insanlık suçu olduğunu her fırsatta söylemek, yaşanan terör olaylarının vahametini gidermeye yetmiyor? ifadelerini kullandı.

TERÖR KONUSUNDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ

Kızık, açıklamasına şöyle devam etti: ?Hükümetin her türlü felakete karşı halkı koruma sorumluluğu ve bu sorumluluğu yerine getirecek salahiyeti var. Hükümet bu sorumluluk ve salahiyetin gereklerini yerine getirmek zorundadır. Terörü bitirmek için Cumhuriyet Halk Partisi olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu güne kadar terör konusunda hükümete her türlü destek verildi. Terörü lanetlemek yetmiyor, buna uygun politikalar geliştirmek lazım. Terörle mücadele yapalım ve ülkeyi bu beladan Türkiye olarak kurtaralım. Bu vesileyle, Şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız