Hükümete akıl lazım

Hükümete akıl lazım

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, uygulamaya konulan Akil İnsanlar projesine eleştiriler getirdi. Vurgun, ?Türkiye akil heyet lazım değil. AK Parti yöneticilerine akıl lazım? dedi.

GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAMLAR

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, hükümetin uygulamaya koyduğu akil adamlar projesine eleştiri getirdi.  10 yıl önce göbeğini kaşıyan kişilerin şimdi akil adam olarak gösterildiğini belirten Vurgun, ? ?Heyette her biri kendi çevresinde saygın, kıymetli şahsiyetler var bunlarla güzel piar (Reklam) çalışması yapılır ancak bizim söylemek istediğimiz Böyle bir heyetin teşekkülüne her şeyden önce parlamentonun üyeleri karşı çıkmalı, hepsinden önce de AKP grubu karşı çıkmalıydı? diyerek milletvekillerine göndermede bulundu.  Vurgun, ? 75 milyon insanımız 550 milletvekilini kendini yönetsin, sorunlarını çözsün diye akil insanlar olarak göndermedi de sakil insanlar olarak mı gönderdi parlamentoya. Hayır akil insanlar olarak gönderdi parlamentoya. Öyleyse milletin akil insanlar olarak parlamentoya gönderdiği insanlar, milletin sorunlarını çözmek için sorumluluklarını kuşanmak zorundadır?

EMPERYALİZM EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLÜYOR

?Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki ülkemizde, bölgemizde ve Dünyada olup biten hadiseleri parça parça değerlendirirsek küresel emperyalizmin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Resmin bütününe bakmak lazım? diyen Vurgun, bölgede yaşananlara dikkatleri çekti. Vurgun, ?Akıl bir şeyin sonunu görebilmektir. Ülkemizde ve bölgemizde olup biten hadiseler sonunda kime yarıyor. Bölge halkımızın mı, ırkçı emperyalizmin mi? Biz, halkımıza insanlığa yarasın diye bu gerçekleri yeniden gündeme taşıyoruz. Çünkü, yumuşak lokma olmak istemiyoruz, Yeniden Büyük Türkiye olmak istiyoruz, yeni bir dünya kurmak istiyoruz?

EKONOMİ AL AŞAĞI OLDU

 ?Türkiye ekonomisi son çeyrekteki yüzde 1.4?lük büyüme oranıyla 2012?yi yüzde 2.2 büyüyerek kapattı. Hepimizin bildiği gibi 2012 için yüzde 4`lük bir hedefle yola çıkılmıştı. Ama gidişat yüzde 4`e ulaşmanın mümkün olamayacağını gösterdi. 2013-2015 dönemi orta vadeli programı yapılırken 2012 hedefi yüzde 3.2 olarak revize edilmişti ancak bu da tutmadı. Ekonomide tozpembe rakamların pembesi gitmiş, tozu kalmıştır. Sonuç olarak; güçlünün ekonomisini ayakta tutma adına olan yine vatandaşımıza olmuştur?

BORCA DAYANAN POLİTİKA

?Hükümetin, ekonomide borca dayanan anlayışı yetmezmiş gibi şimdi de halkın yaşadığı sorunlara dokunacak bir politika dili geliştirmekten uzak kalması bir handikaptır? diyen Vurgun, şu ifadeleri kullandı: ?Günü kurtaran bir anlayış, yarını bitirdiği gibi, günü kurtarmaktan da uzaktır. Büyüme rakamları bunu doğrulamaktadır. Ekonomide ?yumuşak iniş? olarak sunulan tablonun aslında ?yumuşak lokma? olduğunun da ispatıdır. Güçlü bir ülke olmak isteyenler bunun yolunun milletini de güçlü kılacak adımlar atarak sağlanacağını ne zaman öğrenecek?? dedi. 

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız