Hüseyinbeyobalılar köyde iftarda buluştular

Hüseyinbeyobalılar köyde iftarda buluştular

400´E YAKIN HÜSEYİNBEYOBALI KATILDI

Hüseyinbeyobalılar köyde iftarda buluştular

Hüseyinbeyobası Köyü Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği öncülüğünde düzenlenen iftarda Hüseyinbeyobalılar, köyün Kur´an Kursu bahçesinde iftar yapıp hoş vakit geçirdiler.

400´E YAKIN HÜSEYİNBEYOBALI KATILDI

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı iftarda bir araya gelen Hüseyinbeyobalılar, hem bol oksijenli yayla havasında birlikte iftar yapmanın tadına vardılar hem de uzun süredir görüşemedikleri akrabalarıyla hasbihal ettiler. Aileleriyle birlikte, çoğunluğu Kırıkkale´den gelen 400´e yakın Hüseyinbeyobalı, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür organizasyonların geleneksel hale gelmesini dilediklerini beyan ettiler.

DESTEK OLAN VE OLACAK HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

İftar buluşmasında bir konuşma yapan Hüseyinbeyobası Köyü Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Saydam, amaçlarının birlik ve beraberlik duygusunu canlı tutmak olduğunu kaydetti. Saydam, sözlerini şöyle tamamladı: ?Başta vilayetimiz Kırıkkale ve başkentimiz Ankara olmak üzere ülkemizin birçok şehrinde yaşayan Hüseyinbeyobalı hemşerilerimizin birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek, akrabalık ilişkilerinin yeni nesil tarafından unutulmasını engellemek amacıyla bu tür faaliyetleri sıklaştırarak tekrar etmek istiyoruz. Bu konuda bizlere destek olan ve olacak tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü