Huzurlu bir seçim olsun

Huzurlu bir seçim olsun

KIRIKKALE DEMOKRASİYİ ÖZLEDİ

Huzurlu bir seçim olsun

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve SGK İl Müdürünü ziyaret ettiler. Her iki ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken Vali Ali Kolat seçimin huzur içinde geçmesi konusunda siyasi partilere büyük görev düştüğünü söyledi.

ADAYLAR VE YÖNETİM KATILDI

Ziyarette, Saadet Partisi Milletvekili adayları Faruk Vurgun, Muin Yıldız, İl Başkanı Mustafa Başkan, SP Merkez İlçe Başkanı Remzi Sarak ile bazı yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Seçim sürecinin ülkemize ve Kırıkkale´ye yakışan bir şekilde geçmesini dilediklerini söyleyen Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları ise; ?Olgunluk ve anlayış içerisinde güzel bir demokrasi sınavı geçireceğiz. Amacımız Kırıkkale´ye ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek? ifadelerini kullandılar.

SÜREÇ HUZUR İÇİNDE GEÇSİN

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali Kolat  ?görevimiz seçim sürecinin huzur ve sükûnet içinde geçmesini ve vatandaşlarımızın baskı altında kalmadan oylarını kullanmasını sağlamaktır. Seçimlerin, ülkemiz ve Kırıkkale´miz için hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.

MİLLETİN İRADESİ YANSIMADI

Ziyaret sonunda bir açıklama yapan Saadet Partisi milletvekili adayı Faruk Vurgun, ?Haziran´da Türkiye bir seçim yaşamıştı. Seçim sonucunda oluşan parlamento maalesef hükümeti kuramadı. Anayasa gereği 1 Kasım´da seçim kararı alındı? diyerek şunları söyledi: ?1 Kasım´da yapılacak seçimlerin Kırıkkale´mize, ülkemize, İslam Âlemine ve bütün mazlum dünya coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Her seçim önemli ama bu seçim Türkiye´nin gidişatı açısından daha da önemli, Saadet Partisi´nin mutlaka meclise girmesi gerekiyor.

KIRIKKALE DEMOKRASİYİ ÖZLEDİ

Saadet Partisi milletvekili adayı Muin Yıldız; Vali Bey ile Kırıkkale´nin problemlerini konuşma imkânı bulduk. Böyle bir imkânı tanıdığı için Valimize teşekkür ediyorum.  Kırıkkale demokrasiyi özümsemiş bir kent. İnanıyorum ve ümit ediyorum ki 1 Kasım seçimleri Kırıkkale´de demokratik bir şekilde gerçekleşecek. 1 Kasım´da bizimle beraber yarışacak bütün siyasi partilere hayırlı çalışmalar diliyorum. İnşallah hep birlikte Kırıkkale´mizin bir hamle daha yukarı çıkması konusunda seçim çalışmalarına vesile olur? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı