İbadet hissedilerek yapılmalı

İbadet hissedilerek yapılmalı

Bu güne kadar yoğun bir umre yolcusunu arınmaya yolculuğa çıkaran alanında önde gelen firmalardan Nalbant turizm de kasım ayı ikinci grup olarak gidecek umrecilerine seminer düzenledi.

UMRECİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Kırıkkale Nur camii de yapılan seminere kuranı kerim tilaveti ile başlandı. Daha ilk dakikalardan itibaren kutsal yolculuk için yola çıkacak umrecilerin duygu yoğunluğu yaşadığı umre seminerinde Nalbant Turizm yönetim kurulu başkanı Ali nalbant bir konuşma yaptı.

Ali Nalbant konuşmasında şöyle dedi. ? Saygıdeğer misafirlerimiz sizler Rabbimizin daveti üzerine bu kutsal yolculuğa çıkıyorsunuz. Biz firma olarak sizlere ibadetinizi en rahat şeklide yapmanız için otel, servis, yemek gibi temel ihtiyaçlarınızda kaliteyi önceleyerek tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak gerekli tedbirleri aldık. İnşallah sizlere sadece ibadet yapmak kalacaktır. Yapacağınız ibadetlerde sizlere konusunda deneyimli hoca ve rehberler yardımcı olacaktır. İnşallah faydalı bir yolculuk olacaktır.

 

İBADETLER HİSSEDİLEREK YAPILMALI

Daha sonra Nalbant Turizm yetkili rehberi Fazlı Güventürk daha evden çıkmadan yapılacak olan faaliyetlerden başlayıp, adeta manevi olarak tüm Kabe´yi Ravza´yı gezdirip, tüm gerekli olacak ön bilgileri verdi.

 

İBADETE EVLERDEN BAŞLAIYOR

Nalbant turizm yetkili rehberi Fazlı Güventürk ?bizler kutsal topraklara gitmeden yapacağımız ibadet inşallah evimizde başlayacak. Çevremizle helalleşip, borçlarımızı ödeyip, sefer namazımızı kılarak inşallah ter temiz başlayacağız yolculuğumuza.

Önce Resülullah´a misafir olacağız. Onun mescidinde doya doya dua edecek namazlar kılacak ve şefaat dileyeceğiz. Daha sonra Kabe´mize gidecek Beytullah´a yüz süreceğiz.

İnşallah yapacağımız bu umre ile anamızda doğmuş gibi ter temiz, saf, arınmış olarak yurdumuza döneceğiz. Bu yolculukta sizlerin yanında olup bu ibadetinizi hissederek yaşamanız için bizler var gücümüzü ortaya koyacağız. ? şeklinde konuşarak manevi yolculuğuna devam etti.

Yoğun bir katılımın olduğu gözlenen umre seminerinde katılımcılara hurma ve zemzem ikramı yapıldı.

 

HABER MERKEZİ 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ