İhsan Gedik ile Şişko Nuri Belediye´yi ziyaret etti

İhsan Gedik ile Şişko Nuri Belediye´yi ziyaret etti

SİNEMA EMEKÇİLERİ KIRIKKALE´DEYDİ

İhsan Gedik ile Şişko Nuri Belediye´yi ziyaret etti

Türk Sinemasının kötü karakteri İhsan Gedik ve Şişko Nuri Kırıkkale Belediyesini ziyaret etti. Sinema sanatçıları Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sakman ile diğer personellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİNEMA EMEKÇİLERİ

Türk Sinemasının aktörlerinden çocukluğunuzun ve gençliğinizin filmlerinde rol alan Samsunlu İhsan Gedik ve Şişko Nuri dün Kırıkkale´yi ziyarette bulundu. Gedik, sinemayı bıraktıktan sonra, şişko Nuri ile beraber tiyatro yapıyoruz. Yaşam şartları ağır, devletimiz bizlere gerekenleri yapıyor.  Biz tabandan gelenleriz ve insanlarla iletişimi hiç bırakmadık.  Kırıkkale Belediyesini ı ziyaret ettik. Halkla iç içe olduk,  Kırıkkale halkının bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

MUTLU OLDUK

Kırıkkale Belediyesi Basın Müdürü Murat Sekman ise, ?Sizler gibi değerli tiyatro ve sinema emekçilerini ilimizde görmek güzel duygu oldu. Bizler sizlerin filmleri ile büyüdük. Belediye olarak sosyal etkinliklere de halkımızın her zaman yanındayız. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı bu konuda çok hassas? diye konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım