İki TIK kaldı: 3-0

İki TIK kaldı: 3-0

HA GAYRET KIRIKKALE´M

HA GAYRET KIRIKKALE´M

İki TIK kaldı: 3-0

Bölgesel Lig 6. Grup temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor hafta sonu Azatlıspor´u kendi ve seyirci önünde ağırladı. Rakibine oranla üstün oynayan Kırmızı-lacivertli ekibimiz Uğur, Orhan ve Serdar´ın golleriyle maçı 3-0 bitirerek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha döndü. Son iki maçın hesaplarını şimdiden yapmaya başlayan ekibimiz ipi göğüslemek için hesaplarını buna göre yapacak. Ekibimiz 53 puanla haftayı ikinci bitirdi.

ÜSTÜN OYNAYAN TARAF OLDUK

Türk Metal Kırıkkalespor maça oldukça iyi başladı. Sol kanattan Orhan ile rakip kalede gol arayan Kırıkkalespor Serdar ve Uğur´la net fırsatları değerlendiremedi. Dakikalar 24´yi gösterdiğinde takım kaptanı uğur Kütük sahneye çıktı. Sol kanattan getirdiği topla kaleye ilerleyen Uğur, ceza sahasına girmeden çektiği şutu kalecinin de hatasıyla ağlara gönderdi. Bu golden sonra havasını yakalayan Kırıkkalespor maçın 27.dakikasında Uğur´un köşe vuruşun defanstan seken topu önünde bulan Orhan sert bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarıda Kırıkkalespor etkili olurken, hakem maçın sonuna 1 dakikalık uzatma gösterdi. Bu bölümde de gol olmayınca ilk yarı 2-0 Kırıkkalespor´un üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARIYADA HIZLI BAŞLADIK

İkinci yarıya Kırıkkalespor ilk yarıda olduğu gibi yine etkili başladı. 50.dakikada Serdar´ın ortasında kaleciyle baş başa kalan Muhammet istediği gibi vuramadı ve topa dışarı çıktı. Akın akın azatlı kalesine gelen Kırıkkalespor, 53.dakikada ceza sahasından füze gönderen Bashkim, kaleyi tutturamadı. 58.dakikada Muhammet´in ceza sahasına ortasında Kürşat topu eliyle kontrol etti orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serdar düzgün bir vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi. 65.dakikada rakip oyuncular Murat ve Burak hakeme küfür ettikleri gerekçesiyle kırmızı kart görerek takımların 9 kişi bıraktılar. Kırmızı kartların ardından Kırıkkalespor azatlı kalesine yüklendi. Fakat kaleci İsmail ve direkler gole izin vermedi. Hakem maçın sonuna 5 dakikalık uzatma gösterdi. Bu bölümde de gol olmayınca maç 3-0 tamamlandı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ