İktidara yürüyüş kongresi

İktidara yürüyüş kongresi

KONGREYE HERKES DAVETLİ

İktidara yürüyüş kongresi

Geçtiğimiz aylarda önce delege, sonra merkez ilçe başkanlığı kongresini yapan CHP Kırıkkale teşkilatında yarın da İl Başkanlığı kongresi yapılacak. Merkez İl Başkanı Yücel Kızık kongreye partili partisiz herkesin davetli olduğunu söyledi. Kızık ?Kongremiz iktidara yürüyüş kongresi olacak? dedi.

KONGREYE HERKES DAVETLİ

Geçtiğimiz ay merkez ilçe kongresini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi yarın İl Kongresi için toplanıyor. Yarın, Türk Metal Sendikası Düğün Salonunda sabah 11.00´de başlayacak kongreyle ilgili Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık yaptığı açıklamada öncelikle kongrenin diğer delege seçimi ve merkez ilçe kongresi gibi tam bir demokrasi havası içinde geçeceğini söyledi. Kongreye tüm delegelerin katılarak demokratik hakları olan seçme hakkını kullanacaklarını belirten Kızık sonraki süreçte ilk yapılacak yerel veya genel seçim için hazırlıkların daha hızlı bir şekilde başlayacağını bildirdi. Kızık kongreye nekesin davetli olduğunu söyledi.

PARTİ KURMAYLARI KATILACAK

Yarın yapılacak olan kongreye Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz ile birlikte genel merkez düzeyinde çok sayıda parti kurmayının katılmasının beklendiğini belirten Yücel Kızık ayrıca Kırıkkale´den de çok sayıda davetlinin kongreye katılmasının beklendiğini ifade etti.  Kızık kongrenin CHP camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu arada il Başkanı Av. Ahmet Önal´da kongrenin demokrasi şöleni içinde geçeceğini söyledi. Önal, kongreye partili partisiz herkesi davet ettiklerini belirtti.

HABER: Murat Karadağ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız