İl Genel Meclisi Çaykara ile devam dedi

İl Genel Meclisi Çaykara ile devam dedi

MHP İTTİFAKLA ´ÇAYKARA´ DEDİ

İl Genel Meclisi Çaykara ile devam dedi

Bugün yapılan İl Genel Meclis Başkanlığı seçimini 1 oy farkla Murat Çaykara kazandı. Murat Çaykara ve Hasan Çoban´ın aday olarak girdiği seçimlerde MHP Grubu da Çaykara´yı destekledi.

MHP İTTİFAKLA ´ÇAYKARA´ DEDİ

İl Genel Meclis Başkanlığı seçimi büyük bir çekişmeye sahne oldu. AK Parti´den Kırıkkale Merkez İlçe Meclis Üyesi Murat Çaykara ve Sulakyurt Meclis Üyesi Hasan Çoban´ın aday olarak gösterildiği seçimlerde Murat Çaykara 23 oyun 12´sini alarak yeniden meclis başkanlığına seçildi. Rakibi Hasan Çoban ise 11 oyda kaldı.

DAİMİ ENCÜMENE 2 AK PARTİLİ, 1 MHP´Lİ ÜYE

MHP grup kararı alarak 8 üyesiyle birlikte Murat Çaykara´dan yana tavır alırken meclisin İYİ Partili üyesi Şevket Özsoy ile CHP´li üyesi Tarık Kaya´nın da tercihini Çaykara´dan yana kullandığı öğrenildi. 1. Başkan Vekili olarak Harun Oğuz seçilirken 2. Başkan Vekilliğine ise Alper Özgü seçildi. Daimi Encümenler ise AK Parti´den Yahşihan Meclis Üyesi Harun Oğuz ve Bahşili Meclis Üyesi Nuri Köksoy ile MHP´den Merkez İlçe Meclis Üyesi Azmi Özkan oldular.



garacalı gara dayı
12.04.2019 14:14:23
biz bu adamlara oy vermek istemedik ama yapacak bir şey yok.birdakine enişteyede reise de oyu bunlar versin.lambanın ışığına gelen pervaneler.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız