İlimi seviyorum çevremi koruyorum

İlimi seviyorum çevremi koruyorum

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediyesi`nin ortaklaşa olarak yürüttükleri "İlimi seviyorum çevremi koruyorum" projesi, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

ÇEVREYİ DİKKATLE KORUYUN

Proje kapsamında görev alan öğrencilere yaka kartları dağıtılarak bundan böyle çevreyi daha dikkatle korumaları istendi. 2012 yılında hayata geçirilen `İlimi seviyorum çevremi koruyorum` projesinin "İlimin Çevre Gönüllüsüyüm" eğitiminin ardından eğitime katılan Atatürk Ortaokulu öğrencilerine Kırıkkale Milli Eğitim şube Müdürü İlyas Can ve müdürlük proje ekibi tarafından yaka kartları dağıtıldı.

GÖREV VE SORUMLULUKLAR

Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Can, yaka kartını alan öğrencilere, görev ve sorumluklarını anlatarak, anlamlı ve güzel bir göreve sahip olduklarını, çevresini kirleten diğer öğrenci arkadaşlarını güzel bir ifadeyle uyarmaları gerektiğini dile getirdi. Okul dışında da yaşadığımız çevreye sahip çıkmamızı ve çevreye karşı daha duyarlı bir birey olmamız gerektiğini söyleyen Can, çevreye zarar verenleri de "İlimin çevre gönüllüsü" olarak öncelikle kibarca ikaz edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

hacer gençtürk
9.04.2013 10:29:53
bahçeli evlerdeki dere yatağı çöplük oldu mahalle sakinleri ellerine ne gecerse dereye atıyor buna allah razı olmazr bu insanlıkmı geleceğimizi ellerimizle yok ediyoruz

1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!