İlla felaket mi Bekliyorsunuz?

İlla felaket mi  Bekliyorsunuz?

YIKIM KARARI OLMASINA RAĞMEN BİR TÜRLÜ YIKILMAYAN METRUK BİNA MAHALLELİNİN KORKULU RÜYASI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kırıkkale’nin Bağlarbaşı Mahallesi 907’nci sokakta bulunan metruk bina mahalle sakinlerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Yıkım kararı olmasına rağmen bir türlü yıkılmayan bina uçucu madde kullanıcılarının uğrak yeri oldu. “Yıkım için illa bir felaket mi olması gerekiyor” diyen Mahalle sakinleri yetkililere çağrıda bulundu.

YIKIM KARARI VAR YIKILMIYOR

Kırıkkale’nin Bağlarbaşı Mahallesi 907 sokak 11 Numaralı eski metruk bina mahalle sakinlerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Mahallelinin kullandığı yol üzerindeki metruk bina ile ilgili yıkım kararı olmasına rağmen bir türlü yıkılmayan binanın çevresindeki mahalle sakinleri yetkililere çağrıda bulunarak binanın bir an önce yıkılmasını istiyor. Mahalle sakinleri öğrencilerin okul yolu üzerindeki binanın özellikle uçucu madde kullananlar ve evsizlerin mekanı olduğunu söyleyen Mahalle sakinleri buranın yıkılması için illa bir felaket mi olması gerektiğini belirterek yetkililerden yardım beklediklerini belirttiler.

BİNANIN ÇEVRESİNDEKİ YOLLARDA BOZUK

Yıllardır kullanılmayan metruk binanın çevresindeki Belediye yollarının da bozuk ve harabe olduğunu anlatan Mahalle sakinleri burasının mahrumiyet bölgesi olduğunu belerterek öncelikle binanın yıkılması ve yolların bir an önce yapılmasını istiyorlar. Allah skorusun her hangi bir yangın veya hastalık durumunra ne itfaiyenin nede ambulansın buradaki evlere ulaşma şansının olmadığını söyleyen mahalle sakinleri defalarca mahalle muhtarına şikayette bulunmalarına rağmen bir türlü binanın yıkılmadığını ve yolların yapılmadığını ifade ediyorlar. Muhtarın “Gücüm yetmiyor” dediğini ifade eden Mahalle sakini engelli babası Mustafa Ulusoy “Bizim mahallemiz mağduriyet bölgesi mi burası başka bir şehrin mahallesi mi anlayamadık. Yıllardır defalarca şikayet etmesine rağmen bir türlü sorunlarımız giderilmiyor” dedi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız