İmanla yükselen bu kaleyi ihanetle yıkamayacaksınız

İmanla yükselen bu kaleyi ihanetle yıkamayacaksınız

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDE COŞKULU BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDE COŞKULU BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

İmanla yükselen bu kaleyi ihanetle yıkamayacaksınız

Bayramın 2. Günü parti il binasında bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partililer sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma törenin ardından Cumhuriyet Meydanına yürüyerek Atatürk Anıtı önünde, tarihte kurulmuş 16 büyük Türk Devletinin bayraklarıyla birlikte basına poz verdi. Bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Bu hareket dualı bir harekettir, bu hareket imanlı bir harekettir, bu hareket imanla yükselen bir kaledir; imanla yükselen bu kaleyi ihanetle yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir? dedi.

ÜLKEMİZİN BEKASINI HER ŞEYİN ÖNÜNDE TUTAN ANLAYIŞ CUMHUR İTTİFAKININ İSKELETİNİ OLUŞTURMUŞTUR

MHP İl Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, yüzlerce partilinin katılımıyla coşkulu bir havada gerçekleşti. 24 Haziran Milletvekilliği Erken Genel Seçimine 1 hafta kala coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirilen törende konuşan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz bu seçime Cumhur İttifakı diyerek girdik. Sayın Genel Başkanımızın 15 Temmuz Hain FETÖ Darbe Girişimi sonrası oluşan birlik ve beraberlik havasının 7 Ağustos 2016´da gerçekleştirilen Yenikapı Mitingiyle bir ruh halini almasının ardından ülkemizin ve devletimizin bekasını her şeyin önünde tutan anlayışı Cumhur İttifakının iskeletini oluşturmuştur.?

MAHSULE DOLU VURMAZSA ZAFER BİZİM OLACAK

?Her zaman, ?Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben? anlayışıyla hareket eden Sayın Genel Başkanımız,  bu konuda da tavrını net koyarak ülkemizin bekası için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı destekleme kararı almıştır. Bu ittifak ülkemizin bekasının teminatıdır. Bu ittifaka ihanet edenler bu vebalin altında kalır? diye konuştu. Törende kısa bir konuşma yapan MHP Milletvekili Adayı Dr. Ömer Dedebali de, ?Seçim çalışmalarına başladığımızda bir tohum ektik. Tohumlar boy verdi, başak oldu ve 24 Haziran´da Allah´ın izniyle oldukça verimli mahsulümüz var. Çalışmalarımızı bu inançla sürdürürsek, dolu vurmazsa zafer bizim olacak. Allah yardımcımız olsun? şeklinde konuştu.

BU BAYRAMI ÇİFTE BAYRAM OLARAK KUTLAMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

?Hedefimiz Milliyetçi Hareket´in bayrağını en üst noktalara taşımaktır? diyen MHP Milletvekili Adayı Av. Murat Abalı da, ?Bu bayramı çifte bayram olarak kutlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Önce Allah´ın izni, sonra da siz gönüldaşlarımızın gayretiyle bu işi başaracağımızdan en ufak şüphem yok. Zafer inananlarındır ve Yüce Allah inananları asla darda koymaz. Biz bu imanla, bu ülküyle çıktık bu yola ve zafere inancımızı sonsuz. Allah yardımcımız olsun? ifadelerine yer verdi.

ÜLKENİN, DEVLETİN VE MİLLETİN SİGORTASI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR

Ak Parti İl Başkanının ve Milletvekili Adaylarının Cumhur İttifakının ruhuna aykırı hareket ettiklerini ifade eden MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk de, ?24 saatin 20 saati seçim çalışması yapıyoruz ve bu çalışmamızın öznesini de Cumhur İttifakı oluşturuyor. Gittiğimiz yerde, görüştüğümüz insanlardan öncelikle Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a oy istiyoruz. Elbette milletvekilliği seçiminde de kendi partimize oy istiyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, ülkenin, devletin ve milletin sigortası Milliyetçi Hareket Partisidir.?

AK PARTİLİLER SAYIN CUMHURBAŞKANINA BİR TEK YERDE BİLE OY İSTEMİYOR

?Ancak ne garip ki, Ak Parti İl Başkanı ve Milletvekili Adayları Sayın Cumhurbaşkanına bir tek yerde bile oy istemiyor, Cumhur İttifakının adını bile anmıyor. Dahası, sanki ittifak içerisinde olan biz değilmişiz gibi, gittikleri her yerde, MHP´nin Kırıkkale´nin milletvekili çıkaramayacağı, bu yüzden de MHP´ye verilen oyların CHP´ye yarayacağı gibi asılsız söylemler geliştiriyorlar. Sayın İl Başkanımızın da ifade ettiği gibi, biz bu noktaya imanla geldik, bunu ihanetle yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecek? dedi.

RAMAZAN BAYRAMIMIZ ÇİFTE BAYRAM OLSUN

Programda son olarak söz alan MHP 25. Dönem Kırıkkale Milletvekili ve MYK Üyesi S. Ahmet Göçer de, ?Çok önemli bir seçimde son düzlüğe girdik. Bu son hafta çok önemli, zira önceki seçimlerden edindiğimiz tecrübeyle çok iyi biliyoruz ki 6 ay çalışırsın son 3 günde seçim kaybedersin. Ya da son günlerde yapacağın önemli bir hamleyle seçimi fark atarak kazanırsın. Bizim teşkilatımız köklü bir teşkilattır ve bunların bilincindedir. Bu yüzden hepimizin Allah yardımcısı olsun. Ramazan Bayramımız da çifte bayram olsun? dedi. Daha sonra, aday tanıtımı vesilesiyle gerçekleştirilecek olan klip çekimi için yüzlerce partiliyle birlikte toplu olarak Cumhuriyet Meydanına yürüyen MHP´liler, Atatürk Anıtı önünde tarihte yaşamış 16 Büyük Türk Devletinin bayraklarıyla birlikte basına fotoğraf verip ardın da meydanda bayramlaştılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız