İmkânlar dâhilinde sorunlar en kısa sürede çözülecek

İmkânlar dâhilinde sorunlar en kısa sürede çözülecek

HALK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

HALK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

İmkânlar dâhilinde sorunlar en kısa sürede çözülecek

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başlatmış olduğu Halk Günü Etkinliğinin 210´uncusu Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk günü Etkinliğine Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

210´UNCU HALK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kırıkkaleli vatandaşların sorunlarını dile getirdiği Halk Günü etkinliğinin bu hafta 210´uncusu gerçekleştirildi. Halk gününde vatandaşların sorunları not alındı. Gereği yapılması üzerine talimatlar veren Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, imkânlar dâhilinde sorunların en kısa sürede çözüleceğini ifade etti.

ANINDA ÇÖZÜM BULDUĞUMUZ BİRÇOK KONU VAR

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiğini anımsatarak, ?Artık bir gelenek haline gelen bu buluşmamızda halkımızın sorunlarını dinleyip çözümü için neler yapılması gerektiğini istişare ediyoruz. Anında çözüm bulduğumuz birçok konu var. Bizim sorumluluğumuzda olmayan konularda da vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Halk Günü ile ilgili bize gelen tepkiler olumlu. Biz her zaman olduğu gibi halkımızı dinlemeye devam edeceğiz. Etkinliğe katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum? ifadelerinde bulundu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ