İş Kur bin kişiyi iş sahibi yaptı

İş Kur bin kişiyi iş sahibi yaptı

BELEDİYELERLE İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

İş Kur bin kişiyi iş sahibi yaptı

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu, ?İş Kur´un en önemli görevlerinden bir tanesi de Toplum Yararına Programdır (TYP)? dedi. Ulu bu amaçla önemli projelere imza atıldığını söyledi.

1000 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ

Daha önce İş Kur´da kayıtlı işsizlerden olmak üzere merkez ve ilçelerde orman fidan dikimi ve bakımı işlerinde çalıştırmak için 500 kişilik Toplum Yararına Program (TYP) düzenlediklerini 30.09.2015 tarihi itibariyle bu programın sona erdiğini belirten, Çalışma ve İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürü Nazım Ulu, Kırıkkale´deki belediyelerle kamu kurumlarına toplam 1000 kişinin TYP kapsamında istihdam edileceğini, başta Kırıkkale Belediyesi olmak üzere ilçe ve belde belediyelerimiz ile toplam 645 kişinin istihdamı için Çalışma ve İş kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğünde sözleşmelerin imzalandığı söyledi.

MÜRACAATLAR SÜRÜYOR

Geriye kalan 355 kişilik Toplum Yararına Program (TYP) sözleşmesinin ilimizdeki kamu kurumları ile 01.10.2015 tarihinde yapılacağını,  programların 23.10.2015 tarihinde başlayıp 15.06.2016 tarihinde biteceğini ilimiz ve ilçelerimizdeki çalışmak isteyen işsiz müracaatçıların 14.10.2015 tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğüne şahsen müracaat ederek başvurularını yapmalarını gerektiği söyledi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı