İşçilerin haklarını sonuna kadar savunacağım

İşçilerin haklarını sonuna kadar savunacağım

CHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ AHMET ÖNAL, TIPKI SEÇİM ÖNCESİNDE OLDUĞU GİBİ GEZİ VE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

CHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ AHMET ÖNAL, TIPKI SEÇİM ÖNCESİNDE OLDUĞU GİBİ GEZİ VE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İşçilerin haklarını sonuna kadar savunacağım

CHP Kırıkkale Milletvekili TBMM Savunma Sanayi Komisyonu üyesi Av. Ahmet Önal MKE Kurumunun Kırıkkale için önemli olduğunu söyledi. Kurumun modernizasyonu konusunda adımların atılması için çaba harcayacağını söyledi. Önal ayrıca işçilerin haklarının takipçisi olacağını belirterek, ?İşçi arkadaşlarımızın haklarını sonuna kadar savunacağım? dedi.

TIPKI SEÇİM ÖNCESİ GİBİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili, TBMM Savunma Sanayi Komisyonu üyesi Avukat Ahmet Önal Milletvekili seçildikten sonrada tıpkı seçim öncesinde olduğu gibi gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda önceki gün MKE Kurumu Mühimmat Fabrikasını ziyarete giden Önal ilk olarak fabrika Müdürü Selahattin Adil Kılınçkaya´yı makamında ziyaret etti. Önal ziyarette MKE Kurumunun Türkiye için önemli ve stratejik bir kurum olduğunu söyledi. Bu mamada buradaki kuruma ait özellikle silah ve mühimmat ağırlıklı fabrikaların yeniden modernize edilmesi konusunda yapılması gerekenler konusunda elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi. Bu tür kurumların modernizasyonu için teknik çalışmaların yanında siyasi ayağının da olduğunu belirten Önal bu konuda siyasete düşen ne varsa takipçisi olacağını söyledi.

İŞÇİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

Fabrika Müdürü ziyaretinden sonra Mühimmat Fabrikası içindeki diğer şubeler ile atölyelerin yetkililerini ziyaret eden Önal öğle yemeğini fabrika çalışanları ile birlikte yedi. Cuma Namazını Mühimmat Fabrikası Camiinde işçilerle birlikte kılan Önal, çıkışta işçilere lokum ve kolonya ikramında bulundu. İşçilerle teker teker tokalaşan Önal işçilere hal hatır sordu. İstek ve taleplerinin olup olmadığını soran Önal´a işçiler yakın ilgi gösterdi. İşçiler bu zamana kadar böyle bir uygulamaya ilk defa denk geldiklerini söylediler. Seçim öncesinde siyasilerin gelip gittiğine tanık olduklarını belirten işçiler seçim sonunda ilk defa bir siyasetçinin kendilerini ziyarete gelmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

İŞÇİLERİN HAKLARINI SAVUNACAĞIM

Cuma namazı çıkışında taşeron çalışan bir işçinin işçiler arasında ayrım yapıldığı ve bir kısmının sözleşme imalarken bir kısmının henüz sözleşme imzalamadığı yönündeki söylemi karşısında Önal bu konuların bir rapor haline getirilerek mutlaka komisyona sunulacağını söyledi. Önal ?İşçi arkadaşlarımızın bu ve benzeri hakları konusunda sonuna kadar savunacağım? dedi.

İŞÇİLERLE BİRLİKTE ÇAY İÇTİ

Namazdan sonra Mermi İşletmesi Müdürlüğünü ziyaret eden Önal işçilerin çay molasına katıldı. Cay salonunda işçilerle bir araya gelen Milletvekili Ahmet Önal burada işçilerle sohbet edip birlikte çay içti. İşçilere, ?Mecliste bir kardeşiniz var bundan sonra Ankara´ya geldiğinizde misafirim olun mutlaka Meclise hepinizi bekliyorum. Sorunlarınız olur olmaz mutlaka meclise gelin? dedi. Daha sonra diğer birimleri ziyaret eden Önal ve beraberindekiler fabrika bahçesinde fabrika Müdürü Kılınçkaya´nın çay ikramından sonra fabrikadan ayrıldılar. Önal tüm fabrikaları ve diğer kurumlar ile esnafları sürekli ziyaret edip hal hatır soracağını söyledi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı