İslam Dünyasına yeni bir operasyon yapılıyor

İslam Dünyasına yeni bir operasyon yapılıyor

TGT GENEL BAŞKANI HAKAN POLAT KATAR´A UYGULANAN YAPTIRIMLARA TOPYEKÛN KARŞI ÇIKMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

TGT GENEL BAŞKANI HAKAN POLAT KATAR´A UYGULANAN YAPTIRIMLARA TOPYEKÛN KARŞI ÇIKMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

İslam Dünyasına yeni bir operasyon yapılıyor

Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat Katar´ın daima kara gün dostumuz olduğunu belirterek emperyalist güçlerin bir oyunu olan yaptırım dayatmasına karşı Katar´ın yanında olduğumuzu göstermemiz gerektiğini söyledi. Polat TGT olarak bu herkesi ?Katar yalnız değilsin? başlığı altında duyarlı olmaya davet etti.

BU EMPERYALİZMİN BİR OYUNU

TGT Genel Başkanı Hakan Polat konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ?Mukaddes değerlerimizle, aklımızla ve tarihimizle alay edercesine silahları ile fitneleri ile yaptırımları ile terör ihracı yapan emperyalist güçlerin kurdukları kumpası deşifre etmek ve attıkları iftiralara karşı ?Kara gün dostumuz Katar´ın? yanında olduğumuzu belirtmek için bu mübarek ayın, bu mübarek gününde burada toplanmış bulunmaktayız. TGT olarak, Körfez bölgesinde yaşanan gelişmeleri üzüntü ile takip ediyoruz. Teröre destek bahanesi ile Katar´a, Körfez ülkelerinin uyguladığı yaptırımların yanlış olduğunu düşünüyoruz. Bunun zaten sıkıntılı olan ortamı daha gerginleştireceği inancındayız. Yaşananlar, Ortadoğu üzerine yapılan uluslararası planlarda Katar´ın hedefe konulmuş olduğunu ve Müslüman ülkeler arasında nifak tohumları ekilmeye çalışıldığını gösteriyor. Bu haksız uygulamaya derhal son verilmesi çağrısında bulunuyoruz? dedi.  

İSLAM DÜNYASINA YENİ BİR OPERASYON YAPILIYOR

Polat açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?İslam dünyasına yeni bir operasyon hazırlığında olduklarını göstermektedir. Kardeş ve dost ülkelerin bu yanlış kararlardan bir an önce dönmelerini, sorunlarını sulh içerisinde kendi aralarında uzlaşı kültürü ile çözmelerini öneriyoruz. Kardeş olan insanların sorunlarını bu şekilde çözümlenmesi tüm Müslüman âlemine yönelik bir sorumluluğun gereği ve tüm Müslümanların beklentisidir. Eğer bu sorun çözülmez ise faturasını tüm dünya ödeyecektir.

BÖLGE ÜLKELERİNİ AKLISELİMDE DAVET EDİYORUZ

?Bölge ülkelerini bu sorumluluk bilinci ile aklıselim davranmaya ve barışa davet ediyoruz. ABD Başkanı Trump´ın ziyaretinden sonra bu olayların gelişmesini manidar buluyoruz. Aklımıza Irak, Afganistan, Suriye ve daha birçok mazlum ülkelerin yaşadığı sorunlar geliyor. Bu problemin doğal bir sorun olmadığı, emperyalizmin dayattığı suni ve zorlama bir problem olduğunu gösteriyor. Bu tarz sıkıntılarını kendi içinde çözememiş İslam dünyasının yeni sorunları kaldıracak hali kalmamıştır. Müslüman´ın Müslüman´a düşman edilmeye çalışıldığı açıkça ortadadır. Tüm uyuşmazlıklarımızı barış, diplomasi ve diyalog yoluyla, kardeşlik hukukunu ön planda tutarak çözmeliyiz. Sahte devrimler, askeri operasyonlar, suikastlar, işgaller ve ekonomik operasyonlarla bölgeyi terörize eden haçlı ittifakının ve işbirlikçilerinin tek amacı Ortadoğu kaynaklarını kontrol altında tutmak, silah satışlarını arttırmak ve Müslümanlar arasında çatışma çıkararak büyüttükleri fitnenin ateşinde Müslüman çocukların cesetleri ile mangal partisi yapmaktır. Soruyoruz! Sırada kim var? Türkiye mi? Lübnan mı? Kuveyt mi? Veya satranç tahtanızda oyunu bozacak hamleyi yapacak olan başka bir ülke mi? Ey Emperyalistler, ey haçlılar, ey çocuk katilleri, ey silah tüccarları, ey petrol vampirleri? Bütün planlarınız deşifre oldu. Artık kurduğunuz bütün oyunlar biliniyor ve vallahi bu oyunlarınızın her birinin mutlaka bir karşılığı olacak. Ve siz? Ey emperyalistlerin oyuncağı olan Ortadoğu piyonları. Satranç tahtasının son hamlelerinde iki şah bile ayakta duramazken, sizin gibi piyonların harcanacağını hiç mi akıl etmiyorsunuz? Kendinize gelin. Yoksa sıra size gelecek. De ki; Ey kâfirler, ben sizin taptıklarınıza tapmam, siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz, ben sizin ilahlarınıza tapıcı, siz de benim ilahıma tapıcı olacak değilsiniz.?

DOST VE KARDEŞ KATAR´IN YANINDAYIZ

TGT olarak, dost ve kardeş Katar´ın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, diğer dost ve kardeş ülkelerle de ilişkilerin sürmesinde fayda olduğuna inanıyoruz.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız