İtfaiye güven tazeledi

İtfaiye güven tazeledi

KIRIKKALE BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİ PMYO´DAKİ TATBİKATTA TAM NOT ALDI

KIRIKKALE BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİ PMYO´DAKİ TATBİKATTA TAM NOT ALDI

İtfaiye güven tazeledi

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler önceki gün Polis Meslek Yüksek Okulunda yangın tatbikatı yaptı. Gerçeğini aratmayan tatbikatta ekiplere tam not verildi.

ÖNCE SEMİNER VERDİLER

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekipleri PMYO´da tatbikat gerçekleştirdi. İtfaiye Müdürlüğüne bağlı personel Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulunda bir tatbikat gerçekleştirdi. İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından ilk önce konferans salonun da öğrencilere temel yangın kuralları ve yangına müdahale konulu bir seminer verdi. Yaklaşık bir saat süren seminer sonrasında tatbikat kısmına geçildi.

GERÇEĞİNİ ARATMADI

Polis öğrencilere yangın esnasında yapılması gerekenler kurallar, gerçeği aratmayan tatbikatta gerçekleştirildi. Polis Meslek Yüksek Okulunda mahsur kalan bir öğrenciyi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Tatbikatın ikinci kısmında yangına müdahale kuralları anlatılarak tatbikat gerçekleştirildi. Alevli bir tüpe müdahale eden ekiplerimiz tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Tatbikat sonrasında Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Aşkın Kırıkkale Belediyesine bu tatbikatı gerçekleştirdiği için teşekkür ederek plaket verdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü