İyi işler yapmak için büyük çaba gösterdik

İyi işler yapmak için büyük çaba gösterdik

ESKİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇETİN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

ESKİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇETİN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

İyi işler yapmak için büyük çaba gösterdik

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan eski Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin için veda yemeği düzenlendi Bir dinlenme tesisinde düzenlenen yemekte konuşan Çetin, müdürlük süresi boyunca mesai arkadaşlarıyla birlikte çok güzel hizmetlerde bulunmak için büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

HUZUR İÇİNDE GÖREVİ DEVREDİYORUM

Kendisinden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine gelen Yusuf Tüfekçi´ye gönül huzuru ile görevini teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çetin, "Görevi kendisine devrettiğim genç kardeşim, değerli Müdürümüz Yusuf Tüfekçi´ye hoş geldiniz diliyorum. Kendileri aramızda olmayı arzu ettiklerinden dolayı büyük bir incelik göstermiş oldular. 4 yıl önce burada göreve başlamıştım. 4 yıl içinde çok şükür hep beraber güzel şeyler yapmaya çalıştık? dedi.

DEVLETTE, HİZMETİN DEVAMLILIĞI ESASTIR

Çetin, ?Devletimizin hizmetleri devamlılık gerektirir. O yüzden Kırıkkale´de bundan sonra yapılacak işleri sayın müdürümüz devralmış oldu. Kendisine kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun temennisinde bulunmak istiyorum. Sizler mesai arkadaşlarım olarak bizlere vermiş olduğunuz desteğin aynısını müdürümüze de yapacağınızdan hiç şüphem yok. Burada bugün alnımız ak, vicdanımız rahat bir şekilde kendi talebimiz doğrultusunda büyük illerimizden birine atanmamız dolayısıyla ayrılma durumundayız. Tüm mesai arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini diliyor ve gönüllerince iyi bir gelecek, sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum" diye konuştu.

BURADA GÖREVE YAPACAK OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanarak görevine başlayan Yusuf Tüfekçi de eğitim camiasından çok sayıda yöneticiyle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti