Judocular Karaman´da

Judocular Karaman´da

KIRIKKALELİ JUDOCULAR YUNUS EMRE VE HOŞGÖRÜ JUDO MÜSABAKALARI İÇİN KARAMAN´A GİTTİ

Judocular Karaman´da

Kırıkkaleli judocular Yunus Emre ve Hoşgörü Judo müsabakaları için Karaman´a gitti.

BUGÜN BAŞLIYOR

Judo Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek Yunus Emre ve Hoşgörü Kupası müsabakaları, bugün saat 10.00´da Kazım Karabekir Spor Salonu´nda yapılacak.

ULUSLARARASI KATILIM

Karaman´ın ev sahipliğini yaptığı minikler ve yıldızlar kategorisindeki organizasyon Konya, Afyon, Kilis, Kırıkkale, Mersin(Mut), Ankara, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Suriye, Niğde, Malatya, Hatay, Kırşehir ve Aksaray´dan gelen takımlarının mücadelesine sahne olacak.

BAŞARI DİLEĞİ

Müsabakaların sporcular arasındaki sevgi ve birlikteliğin artmasının amaçlandığı belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, ?Yunus Emre´nin yaklaşık 800 yıl önce söylediği ?Gelin Tanış Olalım? sloganını Türk Dilinin Başkenti Karaman´da düzenlediğimiz Yunus Emre ve Hoşgörü Kupası ile eyleme dönüştürüyoruz. Şampiyonada farklı illerden, farklı kültürlerden ve belki de farklı anlayışlardan gelmiş olan sporcularımızla birlikte ?bir? olmanın ?bütün? olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Müsabakalarda dereceye girmek için mücadele edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ