Kaldırımda kendiliğinden yetişen ay çekirdeği ilgi odağı oldu

Kaldırımda kendiliğinden yetişen ay çekirdeği ilgi odağı oldu

BU ZAMANA KADAR NASIL AYAKTA KALDI, HAYRET!

BU ZAMANA KADAR NASIL AYAKTA KALDI, HAYRET!

Kaldırımda kendiliğinden yetişen ay çekirdeği ilgi odağı oldu

Kırıkkale´nin en işlek Caddelerinden olan Ankara Caddesi kenarındaki kaldırımda atılan bir çekirdekten yetiştiği sanılan Ay Çekirdeği görenleri şaşırtıyor.

ATILAN BİR AY ÇEKİRDEĞİ TANESİNDEN

Kaldırımdaki Akaysa ağacı ile hemen altında atılan bir ay çekirdeği tanesinden yeşerdiği sanılan Ay çekirdeği çevre esnaflarında koruması altına alınmış. Gelip geçenlerin ilgisini çeken Ay çekirdeği özellikle sabah ve akşam saatlerinde güneş istikametine dönerek güzel bir görüntü veriyor.

KOPARTILMADAN AYAKTA KALDI

Akaysa ağacı ile daracık bir toprak parçasını birlikte paylaşan ayçiçeğinin nasıl filizlenip büyüdüğü, şimdiye kadar kurumadan veya kopartılmadan nasıl büyüdüğü farklı şekillerde yorumlanıyor. Açık bir alanda adeta akaysa ağacının korumasında gün geçtikçe büyüyen ve sarıçiçeği içindeki çekirdekleri yavaş yavaş oluşmaya, olgunlaşmaya başlayan bitkinin akıbeti de ayrı bir merak konusu olmayı sürdürüyor. Çevreden geçenler, bilerek toprağa gömülmesi mümkün görülmeyen bir çekirdeğin şans eseri çevredeki asfalt yerine toprağa düşmesi, üzerinin örtülüp çimlenmesi ve sulanması, çevresinden geçen yüzlerce insana rağmen biri tarafından zarar görmemesini hayretle karşıladıklarını belirtiyorlar.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım