Kaleyi sağlama aldık

Kaleyi sağlama aldık

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

Kaleyi sağlama aldık

Türk Metal Kırıkkalespor Bucak Belediyesi Oğuzhanspor´un file bekçisi Kadir Kürşat Duydu´yu transfer etti.

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

Kaleci Kadir Kürşat Duydu, 2 sezon önce Orhangazispor´dan İzmit Belediyespor´a transfer oldu. Başarılı geçen sezonun ardından Burdur Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bucak Belediyesi Oğuzhanspor´a transfer oldu ve çok başarılı bir sezon geçirdi. Kürşat, önceki akşam Türk Metal Kırıkkalespor ile resmen anlaştı. Geride bıraktığımız sezon Play-Out maçında MKE Kırıkkalespor´u 3-2 yenerek Süper Amatör Lig´den BAL´a çıkan Türk Metal Kırıkkalespor, 3. Lig´e yükselmek için iddialı bir kadro kurdu. Kürşat´ın transferi sonrasında kalesini sağlama alan Kırıkkale ekibi çalışmalarda temposunu iyice arttırdı.  

ÇOK İYİ KARŞILANDIM

Kırıkkale´de çok iyi karşılandığını ifade eden başarılı file bekçisi Duydu, ?Burada çok güzel bir hava var. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Türk Metal Kırıkkalespor´un 3. Lige çıkan tamının bir üyesi olmak istiyorum. Bana gösterilen ilgiden çok memnunum. Bu ilginin karşılığını en iyi şekilde sahada vermek için çaba sarf edeceğim? dedi. 

KADİR KÜRŞAT DUYGU KİMDİR?

25 yaşındaki oyuncu futbola 13 yaşında Gölcük Harb-İşspor´da başladı. Ardından Ankaraspor´a transfer oldu ve A2 Ligi´nde çok başarılı maçlara imza attı. 2 yıl Orhangazispor takımının formasını terleten Kürşat, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig´de mücadele eden İzmit Belediyespor´a transfer oldu. Kürşat geçen sezon Bucak Belediyespor´un başarısı için ter döktü.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ