Kalkınmaya en büyük katkıyı işçiler sağlıyor

Kalkınmaya en büyük katkıyı işçiler sağlıyor

AK PARTİ`DEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

Kalkınmaya en büyük katkıyı işçiler sağlıyor

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ÖNCELİĞİMİZ ARASINDA GÖRÜYORUZ

İktidar partisi olarak, tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanların refah düzeyini sürekli yükseltmenin, onları hak ettikleri yaşam standardına ulaştırmanın gayretinde olduklarını bildiren İl Başkanı Akçay, ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanların, çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlar olduğunu söyledi. Mürsel Akçay, emeği, alın terini ve helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak, tüm çalışanların emeklerinin tam karşılığını almalarını öncelikleri arasında gördüklerini vurguladı.

İSTİŞARE HALİNDE OLDUK

Akçay, Biz Ak Parti hükümeti olarak sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde, çalışanların sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için çaba harcamaktayız. Bu samimi tutumumuzun göstergesi olarak, hükümetimiz; 1 Mayıs`ı Emek ve Dayanışma Günü ilan etmiştir” dedi. 

ÜCRETLERDE ÖNEMLİ İYİLEŞTİRMELER OLDU

Akçay şöyle devam etti: İktidarımız döneminde ilk olarak önem verdiğimiz husus çalışan katılımcılığıdır. Bu çerçevede sosyal diyalog mekanizmalarını güçlendirdik. Çalışma barışının sağlanmasına yönelik düzenlemeler yapıldı. Bu dönemde ücretlerde de önemli iyileşmeler sağlandı. Biz Ak Parti olarak çalışma hayatı alanında yaptığı hizmetleri ikinci atılım dönemimizde de evrensel standartlarda ve uluslararası taahhütlere uygun, kaliteli ve güvenceli bir çalışma hayatını tam olarak tesis etmeyi hedefliyoruz. İktisadi ve sosyal yapımızın omurgası olan üretim ve katma değerin oluşturulmasında alın teri ve emekleriyle önemli katkılar sağlayan işçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı`nı kutluyor, başarılar dileğiyle sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ