Kapımız sizlere her zaman açık

Kapımız sizlere her zaman açık

EĞİTİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

Kapımız sizlere her zaman açık

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal Yaygın Eğitim ve Usta Öğreticiler Derneği üyeleri ile bir araya geldiler. Usta öğreticilerin yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Akçay ve Köksal Her zaman kapımız sizlere açık, her türlü sıkıntınızda yanınızdayız” dediler.

ÜYELERDEN TAM DESTEK

Yaygın Eğitim ve Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Pembe Akgül'ün davetlisi olarak derneği ziyaret eden ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal üyelerin sıkıntılarını dinlediler. Usta öğreticilerin emeklerinin karşılığını alamadıklarını ifade eden Köksal, İşin büyük yükü sizin sırtınızda. Usta öğreticilerle ilgili hükümetimizin çalışmaları var. Milli Eğitim Bakanlığı gerekli çalışmaları yapıyor. Sizler yaşadığınız sıkıntıları ve taleplerinizi bir rapor haline getirin ben gerekli yerlere ileteceğim” diye konuştu.

HAKKI YENENİN YANINDAYIZ

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay da Kırıkkale'de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun temsilcisi olarak partili partisiz herkesin yanındayız ve destekçisiyiz. Biz parti olarak mazlumun hakkı yenenin yanındayız. Yaşadığınız sıkıntılar varsa kapım her zaman açık. İstediğiniz zaman gelip dertlerinizi sıkıntılarınızı bana anlatabilirsiniz. Ayrıca milletvekillerimiz Cuma günleri Kırıkkale'ye gelerek halk günü yapıyor ve vatandaşlarımızın dertlerini dinliyorlar” dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı