Kaplan "Cumhuriyetimizin, 100.yılına erişmenin gururunu yaşıyoruz."

Kaplan

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türkiye Yüzyılı dolayı ile ilgili mesaj yayınladı

Kaplan Yayınladığı Mesajda şu ifadelere yer verdi "Cumhuriyet; tüm imkânsızliklara, zorluklara karşı milletimizin yeniden ayağa kalkmasıdir. 
Cumhuriyet; demokrasinin ve bağımsızlığın bu güzel vatanda insanca, özgürce ve onurlu yaşamanın güvencesidir. Bu duygu ve düşünceleri gururla sizlere aktarırken bir yandan da şu an özgür ve onurlu bir yaşam için mücadele veren Filistin 'de yaşanan vahşetin hüznü ve burukluğu içerisindeyiz. 
Işgalci Israil'in Filistine yönelik saldırılarında ölenlerin neredeyse yarısı çocuk.Geleceklerini emanet edecekleri nesilleri katil israil acımasızca öldürüyor. 

Bundan 100 yıl önce verdiğimiz mücadelede nasıl muvaffak olup Türkiye Cumhuriyetinin temellerini attiysak bugünde Filistin yüz yıl sonra yüzüncü yılını kutlayacakları zaferin temellerini atacaktır. Bugün "Türkiye Yüzyılı" olarak adiandırdığimız Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında ulusal, bölgesel ve küresel alanda bir çok ilerlemenin ivme ile artacağını ve yepyeni bir Türkiye'ye yol haritası oluşturacağını düşünüyorum. 

Bizler, bugün bu ilerlemenin gelecek nesillere anlatmanın ve aktarmanın büyük sorumluluğunu tamoruz. Bize Cumhuriyeti armağan etmek için hayatlarını ortaya koyan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızın, aziz şehitlerimizin hatıralarını rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum." dedi
 


 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız