Kar yere düştü, Belediye çalışmalara başladı

Kar yere düştü, Belediye çalışmalara başladı

SAYGILI, BİZZAT ÇALIŞMALARIN BAŞINDA...

Kar yere düştü, Belediye çalışmalara başladı

Akşam saatlerinde başlayan ve yoğunluğunu artıran kar yağışı şehri bembeyaz bir örtüye bürüyerek kartpostallık görüntüler meydana getirdi. Güzelliğinin yanında çilesini de beraberinde getiren kar yağışının şehir içi trafiğinde aksamalara yol açmaması için yoğun gayret gösteren Kırıkkale Belediyesi ekipleri 24 saat teyakkuzda olacak.

TÜM YOLLAR AÇIK

Adeta kar yere düştüğü anda çalışmalarını başlatan Kırıkkale Belediyesi ekipleri, sokakların zemin durumuna göre greyderle temizlenen yollarda solüsyon ya da tuzlama yöntemiyle başta ana caddeler olmak üzere tüm sokakların trafiğe açık olması için gerekli çalışmayı yapıyor.  

GEREKİRSE 24 SAAT UYUMAYIZ

Çalışmaları başından itibaren bizzat takip eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Halkımızın kar yağışından olumsuz bir şekilde etkilenmemesi, yalnızca karın güzelliklerini yaşaması için Belediye olarak gerekli çalışmaları sürdürüyoruz. Zaten Çarşamba günü de okullar tatil. Başta çocuklarımız olmak üzere tüm halkımızın kar yağışının yalnızca güzelliklerini yaşaması için bizler 24 saat uyumamaya razıyız. Önemli olan Kırıkkale halkının huzur ve mutluluğudur? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü