Karakeçili içme suyuna kavuşuyor

Karakeçili içme suyuna kavuşuyor

BELEDİYE AYLARDIR DAĞ BAYIR ARAMA YAPIYORDU

BELEDİYE AYLARDIR DAĞ BAYIR ARAMA YAPIYORDU

Karakeçili içme suyuna kavuşuyor

Karakeçili Belediyesi tarafından ilçenin içme suyu sorunun çözümü için Bayburt mevkiinde yapılan çalışmalar sonucu yeni su kaynağı bulundu.

YENİ SU KAYNAĞI BULUNDU

Karakeçili´de yıllardır süren içme suyu sorunu nihayet çözülüyor. Belediye tarafından aylardır sürdürülen çalışma nihayet sonuç verdi Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, ilçenin yıllardır içme suyu sorunu çektiğini belirterek, bu sorunun sadece ilçenin değil bölgenin sorunu olduğunu söyledi.

İMKÂNLAR YETERSİZ KALMIŞ

Daha önce görev yapan başkanların da hep bu sorunla uğraştığını anlatan Özçelik, "İmkânlar ölçüsünde de sorunları çözümü kavuşturmaya çalıştılar. Bu sorun bizi yeni su kaynakları araştırmaya yönlendirdi. Bayburt mevkiinde yaptığımız çalışmalar sonucu yeni su kaynaklar tespit edildi. Çalışmalarımız devam ediyor hava şartları uygun olursa bir ay içerisinde bu su kaynağını bir depoda toplayarak ana depoya aktaracağız. Çalışmamızı tamamladığımızda ilçemiz hem daha temiz suya kavuşacak hem de belediyemiz elektrik masrafından yılın büyük bir kısmında tasarruf sağlayacak" dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü