Karanlık iktidarı sandığa gömeceğiz

Karanlık iktidarı sandığa gömeceğiz

ÇİÇEK, ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Karanlık iktidarı sandığa gömeceğiz

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek AK Parti Hükümetinin tüm icraatları ve uygulamalarının hukuk dışı olduğunu söyledi. Çiçek ?Hep birlikte bu kararlık iktidarı sandığa gömeceğiz? dedi.

PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek Kırıkkale il başkanlığını ziyaret etti. Çiçek önceki gün Yozgat dönüşünde akşam saatlerinde geldiği Kırıkkale´de partililerle bir araya geldi. Kendisini yolda karşılayan İl Başkanı Ahmet Önal ve Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık ve Kadın Kolları Başkanı Güllü Aykut´un da hazır bulunduğu toplantıda Çiçek Türkiye siyaseti ile ilgili açıklamalarda bulundu

İKTİDARIN UYGULAMALARI HUKUKA AYKIRI

Dursun Çiçek parti il başkanlığında önemli açıklamalarda bulundu. Çiçek AK Parti hükümetinin uygulamalarının neredeyse tamamının hukuk dışı olduğunu söyledi. Ergenekon sürecini hatırlatan Çiçek o dönemde hukuksuz bir şekilde hapse atıldığını anlattı. Çiçek ?Yargı o dönem kötü bir sınav verdi. Şimdi mücadele zamanı hukukun dışına çıkmadan bu hukuksuz karanlık hükümeti sandığa gömeceğiz Hep birlikte bunun mücadelesini vereceğiz? dedi. 30 yıl vatanı korumak için Atatürk´ün askeri olduğunu belirten Çiçek şimdi ise Cumhuriyeti korumak ve kollamak için Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili olduğunu söyledi.

SARAY İŞLEDİĞİ SUÇLARI ÖRTMEK İSTİYOR

Dursun Çiçek Cumhurbaşkanının bir hayal pişinde olduğunu belirterek bu zamana kadar işlediği suçları örtmek için başkanlık istediğini belirtti. Türkiye´de dokunulmazlık sorunun olmadığına işaret eden Çiçek ?Sarayın korkusu var. Hukuk dışı etik dışı her şeyi deniyorlar. CHP ile HDP´yi aynı resmin içine koymaya çalışıyorlar tek amaçları Anayasa´yı değiştirmek, başkanlığın yolunu açmak. Ama biç CHP olarak bunlara izin vermeyeceğiz. Cumhuriyeti sonuna kadar savunacağız ve koruyacağız? dedi.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Milletvekili Dursun Çiçek daha sonra partililerini sorularını yanıtladı. Çiçek tüm milli bayramların kaldırılması çabası içinde olduklarını ancak CHP´lilerin Milli Bayramları kutlamaları gerektiğini söyledi. Partililerle uzun uzun sohbet eden Çiçek daha sonra önceden belirlenen şehit ailelerinin evlerine giderek ailelere başsağlığı diledi. İl Başkanı Merkez ilçe başkanı Kadın kolları gençlik kolları ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile gece geç saatlere kadar süren ziyaretlerden sonra Çiçek Ankara´ya döndü.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız