Kardeşlik İftarı

Kardeşlik İftarı

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MEHMET SAYGILI VE EŞİ HİLAL SAYGILI TARAFINDAN KİMSESİZ ÇOCUKLARA YÖNELİK KARDEŞLİK İFTARI DÜZENLENDİ

Kardeşlik İftarı

Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı ve eşi Hilal Saygılı tarafından kimsesiz çocuklara yönelik Kardeşlik İftarı düzenlendi.

GENİŞ KATILIM

Kırıkkale Belediyesi´nin Celal Bayar Parkı´nda organize ettiği Kardeşlik İftarı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri birim müdürleri ve eşleriyle birlikte Kırıkkale´de bulunan kimsesiz çocuklar katıldı.

?DÜNYADA EN HUZURLU ÜLKE BİZİM ÜLKEMİZ?

İftar öncesi Kur´an okunarak başlayan programda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir konuşma yaptı. Saygılı şöyle konuştu: ?Hiç şüphe yok ki tüm dünyada en huzurlu ülke bizim ülkemiz. İnşallah bu huzur hiç bozulmaz. Tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizi görüyoruz. Allah onları tüm belalardan musibetlerden kurtulmayı nasip etsin. İnşallah bizim gibi burada birlikte kardeşlik içinde iftar yapan ülke haline gelsinler. Şükredecek sayısız şeyimiz var.?  

?ŞÜKRÜMÜZÜ ARTIRACAK BİR ORTAMDIR?

?Bugün buradaki ortamımız şükrümüzü artıracak bir ortamdır. Bugün aramızda Peygamber Efendimizin kardeşleri var. O Kardeşler bizim için çok değerli, onlarla birlikte olalım istedik. İnşallah her yıl da bunu yapacağız.?

MASALARI TEK TEK GEZDİ

Saygılı İftar yemeğinden sonra masaları tek tek ziyaret ederek kimsesiz çocuklar ile sohbet etti. Saygılı, program sonunda kardeşlik iftarına katılan protokol ile Rahmi Pehlivanlı sokağını gezdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü