Kaymakam ve başkandan hasta ziyareti

Kaymakam ve başkandan hasta ziyareti

HASTALARIN MOTİVASYONLARINI YÜKSELTİYORLAR

Kaymakam ve başkandan hasta ziyareti

Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat ve Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek, motivasyonlarını yükseltiyorlar. 

MOTİVASYONLARINI YÜKSELTİYORLAR

Polat ve Uyar, ilk olarak şehrin eşraflarından gözünden ameliyat olan Vahdettin Öktem´i ziyaret ettiler. Ardından Böbreklerini yakın akrabasına veren ilçe eşraflarından Habip Baykal´ı evinde ziyaret etti.  Daha sonra yine ilçe eşraflarından Mehmet Yaman´ın evinde kalan ve ayağı kırılan teyzesi Nazik adlı kadını ziyareti gerçekleştirdiler.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bunun yanında askeri personel iken istifa ederek önce Niğde Belediyesi´nde görev yapan ve sonra da Bahşılı Tarım İlçe Müdürlüğünde işe başlayan Haydar Üzümlü´ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Halkın her zaman yanında olduklarını ifade eden Kaymakam Harun Ersin Polat, Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Ak Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar, bundan sonrada ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlarda yakın ilgiden dolayı Kaymakam Harun Ersin Polat, Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Ak Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar´a teşekkür ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü