Kazanan Türkiye Oldu

Kazanan Türkiye Oldu

ÖZ BÜRO İŞ SENDİKASI BAŞKANI MURAT ERDOĞAN MİLLETİMİZİN SADECE DARBEYİ ÖNLEMEDİĞİNİ AYNI ZAMANDA TÜRKİYE´Yİ İŞGALDEN KURTARDIĞINI SÖYLEDİ

ÖZ BÜRO İŞ SENDİKASI BAŞKANI MURAT ERDOĞAN MİLLETİMİZİN SADECE DARBEYİ ÖNLEMEDİĞİNİ AYNI ZAMANDA TÜRKİYE´Yİ İŞGALDEN KURTARDIĞINI SÖYLEDİ

Kazanan Türkiye Oldu

Öz Büro İş Sendikası Kırıkkale İl Başkanı Murat Erdoğan 15 Temmuz gecesi ordu içindeki FETÖ hainlerinin savaş uçakları, tanklar ve ağır silahlarla saldırdığı ülkemizi canı pahasına savunan kahraman milletimizin sadece darbeyi önlemediğini aynı zamanda Türkiye´yi işgalden kurtardığını belirterek ?Milletimiz Cumhurbaşkanı´yla, meclisiyle, ordusuyla, polisiyle bir bütün olarak şimdi daha güçlüdür. Kazanan Türkiye olmuştur? dedi.

VARLIK SEBEBİMİZ

Erdoğan, ?Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nin, TBMM?nin, emniyet merkezlerinin, Milli İstihbarat Teşkilatı´nın, belediyelerin ve boğaz köprülerinin darbeci hainler tarafından hedef alınması bu kalkışmanın bir askeri darbeden çok işgal girişimi olduğunu göstermiştir. Milletimiz ülkesine sahip çıkmış, iradesini çiğnetmemiş, hainlere ve efendilerine haddini bildirmiştir. Türkiye düşmanı ülkelerin kuklası olan bu hain yapı milletimizden ve devletimizden hak ettiği cevabı aldı, alacak.15 Temmuz direnişi bütün dünyaya göstermiştir ki ne gizli ilişkiler ne kahpe senaryolar ne de kalleşçe kalkışmalarla bu ülkeye kimse operasyon yapamaz ve kimse 80 milyonun kardeşliğini bozamaz. Öz Büro İş, 40 bin üyesi ve tüm örgüt birimleriyle ülkemizin esenliği ve halkımızın huzuru için milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Özgür, güçlü ve zengin bir ülkenin onurlu ve mutlu yurttaşları olarak yaşama hedefimize engel olmak isteyen her türlü yapıyla mücadele bizim varlık sebebimizdir? şeklinde konuştu.

YOLUM AÇIK OLSUN

Erdoğan, ?Bu bağlamda 15 Temmuz´un yeni ve aydınlık bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyor, millet olarak ufkumuzun açık geleceğimizin parlak olduğu coşkusunu yaşıyoruz. Milletimiz Cumhurbaşkanı´yla, meclisiyle, ordusuyla, polisiyle bir bütün olarak şimdi daha güçlüdür. Kazanan Türkiye olmuştur. Kazanan demokrasi olmuştur. Kazanan millet olmuştur.15 Temmuz gecesi sabaha kadar destansı bir kahramanlığa imza atarak iradesini çiğnetmeyen ve hala Türkiye´nin bütün meydanlarında demokrasi nöbeti tutan halkımızı bir kez daha kutluyoruz. Canını vererek vatanını savunan halkın ve tüm emekçilerin bu ülkenin gerçek sahibi olduğunu kimse unutmasın. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onları asla unutmayacak, unutturmayacağız. Bütün yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Bütün darbecileri lanetliyoruz. Yaşasın 80 milyonun kardeşliği. Yaşasın milli egemenlik. Yolun ve bahtın açık olsun Türkiye´m? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ