Kazanan dostluk ve beraberlik oldu

Kazanan dostluk ve beraberlik oldu

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, MKE fabrikalarında seçilen 120 delegeyi yemekte bir araya getirdi.

GÜZEL ATMOSFER

Makine Kimya Endüstrisi Lokali'nde gerçekleşen yemekli programda konuşan Başkan Öcal, seçimleri güzel bir atmosferde geçtiğini belirtti. Dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekte konuşan Öcal, Yapılan seçimlerde kazanan işçi oldu. Seçime katılan tüm adaylarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Türk Metal ailesinin birlik ve beraberlikleri daim olsun.”dedi.

FABRİKALARI GEZDİ

Şube Başkanı Öcal, Seçimden sonra işyeri temsilcilerimizle birlikte bütün fabrikaları gezerek kazanan arkadaşlarımız tebrik ettim. Sadece gündüz çalışanlarla değil gece çalışanlarla birlikte oldum. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsinin bende ayrı bir yeri var.” diye konuştu.

MKE ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Türk Metal Sendikasına yakışır bir süreç yaşadıklarını açıklayan Öcal, Tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçimler bizim düğünlerimiz ve mutlu günlerimizdir. MKE çalışanlarının teveccühü neyse başımın tacıdır. 10 Mart'ta yapılan seçim demokratik bir ortamda gerçekleştirdi. Bu seçimde 120 arkadaşımız delege oldu. MKE zor bir süreçten geçiyor. 2015 yılımız yapılanma dönemidir. Bugün olduğu gibi MKE işçilerinin birlik beraberliğe ihtiyacı var.” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ