Keçi Yetiştiriciliği Kursu kazanç arttıracak

Keçi Yetiştiriciliği Kursu kazanç arttıracak

Bilinçli Çiftçi, Bilinçli Üretim projesi kapsamında Sulakyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü?nün ortaklaşa başlattığı Keçi Yetiştiriciliği Kursu Sulakyurt?un Ayvatlı Köyünde başladı.

DAHA KALİTELİ ÜRETİM

Kursun açılışına Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Pekdoğan, İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü Bilal Öztürk, Veteriner Hekimler Haydar Sünbül ve Savaş Aydın ile Köy Muhtarı Mehmet Sarp ve kursiyerler katıldı. Ayvatlı Köyünde 26 kişinin katılımıyla başlayan kursun açılışında bir konuşma yapan Sulakyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Pekdoğan, ?Artık günümüzde eskiden öğrenilenlerle bir yere varmak mümkün değil. Yeni bilgilerin öğrenilmesi ile daha kaliteli ve daha kazanç getirici üretimin gerçekleşecektir. Bu kurs sonunda bu köyümüzde ki vatandaşlarımızın diğer köylerde yaşayan vatandaşlara örnek olacak.

UZMANLARDAN FAYDALANIN

Öğrenilen bilgilerin hayata geçirilmesini isteyen Pekdoğan, kursiyerlere güvendiğini söyledi.

İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Bilal Öztürk ise kursun işleyişini hakkında bilgi vererek, iki veteriner hekim tarafından kursun yürütüleceğini söyledi. Öztürk, ?Uzman olan bu arkadaşlardan herkesin maksimum seviyede faydalanması gerekir.? dedi. Köy Muhtarı Mehmet Sarp ise köylerinde böyle bir kursun açılmasından dolayı memnuniyetini dile getirirken, emeği geçenlere teşekkür etti ve başarılı bir kurs temennisinde bulundu.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti