Keskin OSB, istihdam kapısı olma yolunda

Keskin OSB, istihdam kapısı olma yolunda

VALİ HAKTANKAÇMAZ KESKİN OSB´DEKİ FİRMALARI ZİYARET ETTİ

VALİ HAKTANKAÇMAZ KESKİN OSB´DEKİ FİRMALARI ZİYARET ETTİ

Keskin OSB, istihdam kapısı olma yolunda

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Keskin Organize Sanayi Bölgesi´ndeki firmaları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Haktankaçmaz tam tüm işletmelerin faaliyete geçmesi halinde önemli sayının istihdam edileceğini söyledi.

TÜM FİRMALARI GEZDİ  

OSB´de faaliyet gösteren firmaları tek tek gezerek çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Haktankaçmaz, daha sonra firma sahipleri ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

OSB´DEKİ TİCARET HACMİ

Toplantıda Keskin Organize Sanayide faaliyet gösteren firmalar, talepler ve bu doğrultudaki ticaret hacminin yanında, OSB Müdürlüğü olarak girişimcilere ve mevcut firma sahiplerine verilen hizmetler hakkında  Keskin Organize Sanayi Müdürü İbrahim Erol tarafından bilgi sunuldu.

TALEP VE SORUNLARI DİNLEDİ 

Firma sahiplerinin talep ve sorunlarını dinleyen Vali Haktankaçmaz da, Keskin Organize Sanayi I. Etabın 24 parsel, II. Etabın 58 parsel olmak üzere toplamda 82 sanayi parselinden oluştuğunu, Organize Sanayi Bölgesi parselleri üzerinde 7 adet üretimde olan firma, 2 adet gayri faal firma, 2 adet inşaat halinde firma, 2 adette proje aşamasında firma bulunduğunu,13 adet arsanın tahsisinin yapıldığını, şu an itibariyle bölgede faaliyet gösteren işletmelerde yaklaşık 235 kişinin istihdam edildiğini belirtti.

OSB YÖNETİMİ TOPLANDI  

Firma temsilcileriyle yapılan toplantının sona ermesinin ardından, Vali Haktankaçmaz başkanlığında toplanan Keskin Organize Sanayi Yönetim Kurulu, gündemdeki konuları görüşerek karara bağladı.

HABER: Murat Karadağ



Ahmet Kantekin
9.10.2017 11:17:09
Kırıkkale OSB sinek avlarken Keskin OSB ye özel ilgi gösteriliyor.Bu ayrıcalık neden? Kırıkkale OSB´ye yatırımcıyı kim getirecek pekii?

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı