Keskin, turizm şehri olacak

Keskin, turizm şehri olacak

KAYMAKAM KÖKEN, TURİZM ŞİRKETLERİYLE GÖRÜŞMESİ OLUMLU SONUÇ VERDİ

KAYMAKAM KÖKEN, TURİZM ŞİRKETLERİYLE GÖRÜŞMESİ OLUMLU SONUÇ VERDİ

Keskin, turizm şehri olacak

Kırıkkale´nin en eski ve tarihi yapılarıyla dikkat çeken Keskin ilçesi turizm şehri olma yolunda ilk adımı attı. İlçe Kaymakamının turizm şirketleriyle görüşmesi sonucu uzun yol otobüsleri ilçeye uğramaya başladı.

KAYMAKAM ŞİRKETLERLE GÖRÜŞTÜ

Keskin Kaymakamı Muammer Köken´in tur şirketleri ile görüşmesi sonucu ilk otobüs Keskin´e girerek Taş Mektep ziyaret edildi. Bundan sonra Kırıkkale´den geçecek tur otobüsleri Keskin´e uğrayarak tarihi ve görülmesi gereken yerleri gezdirecek.

TURİSTİK TURLAR DÜZENLENİYOR

Keskin İlçe Kaymakamı Muammer Köken´in öncülüğünde yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Türkiye genelindeki turistik turlar düzenleyen acentelerle yapılan görüşmeler neticesinde, Kırıkkale´den geçen tur şirketleri artık Keskin ilçesini de programlarına aldı.

BU YÖNDE OLUMLU KATKI SAĞLAYACAK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Köken, ?Yaptığımız çalışmalar neticesini vermeye başladı. İlk turist kafilemiz Keskin´de geldi. Ekim ayının ikinci haftasında diğer tur şirketleri ile Taş Mektep´te bir kahvaltı yapacağız. Keskin ilçemiz yurt genelindeki tanıtılırken, bu faaliyetler ilçe ekonomisine de olumlu yönde katkı sağlayacaktır? dedi. SÜHA Tur Acentesinin getirmiş olduğu ilk kafile turistik bölgeleri gezerken, Hacı Taşan Kültür Merkezinde yerel sanatçılar eşliğinde gönüllerince doyasıya eğlendiler.

HABER: Murat Karadağ



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı