Keskin yeniden eski görkemli günlerine kavuşacak

Keskin yeniden eski görkemli günlerine kavuşacak

CHP Kırıkkale Milletvekili adayları 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

CHP’LİLER KESKİN’DE ESNAFLARI DİNLEDİ 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kırıkkale Milletvekili adayları olan Av. Ahmet Önal, Ömer Eldemir ve Ümit Duman seçim çalışmaları kapsamında Keskin ilçesine giderek, esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler. Adaylar burada esnaf ve vatandaşın sorunları dinleyip, notlar alarak destek istedi. 

 

ÖNAL: “KESKİN HAKKINI ALACAK” 

CHP adayları gittikleri her yerde güler yüzle karşılanarak, esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinlediler. CHP Milletvekili birinci adayı Av. Ahmet Önal, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Keskin’in yeniden eski görkemli günlerine kavuşacağını ve Keskin’in hakkını alacağını söyledi. 

 

ELDEMİR: “KESKİN CHP’Yİ BAĞRINA BASTI”

CHP Milletvekili ikinci sıra adayı Ömer Eldemir, “Doğduğumuz toprağımız Keskin bizi bağrına bastı.  Keskin CHP’yi bağrına bastı. Çiftçimiz, esnafımız kurtuluş bekliyor. Gübre 1,5 yılda yüzdü 500 zamlandı. Az kaldı güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.

 

DUMAN: “BİZ SORUNLARI BİLİYORUZ” 

CHP Milletvekili üçüncü sıra adayı Ümit Duman ise esnaf ve vatandaşın ağır ekonomik durumdan dolayı ezilmiş durumda olduğunu söyleyerek, “Biz sorunları biliyoruz ve çözüm için iktidara gelmek istiyoruz” dedi. CHP heyetinin ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Harun Uğurel ve Deva Partisi İlçe Başkanı Şabab Yücel Gedikali eşlik etti. 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız