Kılıç ve Peker ailelerinin mutlu günü

Kılıç ve Peker ailelerinin mutlu günü

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Kılıç ve Peker ailelerinin mutlu günü

Kırıkkale´nin tanınmış aileleri arasında yer alan AK Parti Kırıkkale Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç´ın kızı Emine ile Fuzuli Peker´in oğlu Hasan düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Aysun-Bahadır Kılıç çiftinin kızı Emine ile Ayşe-Fuzuli Peker çiftinin oğlu Hasan düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Mersan Kongre Merkezinde gerçekleştirilen düğün töreninde çok sayıda davetli Emine ve Hasan çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Her iki taraf adına düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Bahadır Kılıç, son derece mutlu olduğunu, kızı Emine ile damadı Hasan´a ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.

GENİŞ KATILIM

Düğüne Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Eski Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Nihat Gökbulut, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım