Kırıkkale Belediyesinden çocuklara oyun parkuru

Kırıkkale Belediyesinden çocuklara oyun parkuru

BAŞKAN RAMAZAN TOK

Kırıkkale Belediyesinden çocuklara oyun parkuru

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen törenin ardından Belediye tarafından düzenlenen Büyük Şehir Parkı Etkinlik Çayırında çocuklara özel oyun parkuru kuruldu.

BAŞKAN RAMAZAN TOK

Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ramazan Tok´un Başkanlık makamına oturduğu programda Tok, Başkan Saygılı ile sohbetin ardından makamda bulanan Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden bilgi aldı. Temsili Başkan Ramazan Tok, bazı birim müdürlerine talimatlar verdi.

SAYGILI 23 NİSAN PROGRAMINA KATILDI

Belediyedeki programın sona ermesinden sonra Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen programa katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiirler okunarak, okulların gösterisiyle devam eden programda Başkan Saygılı, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

ÇOCUK OYUN PARKURU

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen törenin ardından Büyük Şehir Parkı Etkinlik Çayırında çocuklara özel oyun parkuru kuruldu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını ifade etti.  Büyük Şehir Parkı Etkinlik Çayırında çocuklara özel oyun parkuru için veliler Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ