Kırıkkale Belediyesinden eksiksiz cenaze hizmeti

Kırıkkale Belediyesinden eksiksiz cenaze hizmeti

HER HİZMET DÖRT DÖRTLÜK VE ÜCRETSİZ

Kırıkkale Belediyesinden eksiksiz cenaze hizmeti

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye 10 adet Cenaze aracı ve hocalarıyla cenazelerde dini vecibelerin yerine getirilmesi için tüm hizmetleri ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

10 ADET CENAZE ARACI

Kırıkkale Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ?Kırıkkale Belediyesi mezar yeri, kefen, taziye çadırı, masa ve sobayı vatandaşlarımıza ücretsiz olarak tahsis ediyor. Belediyemize müracaat eden vatandaşlarımızın, vefat eden yakınların cenazeleri alınarak, görevli ekipler tarafından yakınları eşliğinde ücretsiz olarak yıkanarak kefenleniyor. Camide gerekli dini vecibelerin yerine getirilmesinden sonra cenaze, kabir başında Belediyemiz din görevlileri hazır bulunuyor. Tüm bu hizmetler belediyemiz tarafından ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.?

BİN 462 ÇADIR KURULDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın talimatıyla kefen, taziye çadırı, masa ve soba gibi hizmetlerin belediye ekipleri tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini belirten yetkililer, ?Belediyemiz günlük olarak internet sitesi üzerinden cenazeler yayınlanarak vatandaşlarımıza duyuruluyor. 2018 yılı içerisinde ise Belediyemiz ekipleri tarafından bin 462 taziye çadırı kuruldu. Uygulamadan memnun olduklarını belirten vatandaşlarımız Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ettiler? diye konuştular.



a.a
26.04.2019 11:09:28
hizmet güzel ama kıymalı pide deverin

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü