Kırıkkale Belediyesinden Harekâta Bayraklı Destek

Kırıkkale Belediyesinden Harekâta Bayraklı Destek

?ASKERİMİZE DUA EDELİM?

Kırıkkale Belediyesinden Harekâta Bayraklı Destek

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın Sosyal Medya üzerinden başlatmış olduğu kampanya kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeli, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ın öncülüğünde esnaflara bayrak dağıttı.

?ASKERİMİZE DUA EDELİM?

İl merkezinde esnaflara gün boyunca Türk Bayrağı dağıtan zabıtalara öncülük eden Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, "Ordumuzun, askerlerimizin, Mehmetçiğimizin operasyonunu desteklemek için her eve, her iş yerine bayrak asma kampanyası başlattık. Onlara buradan dualarımızı gönderiyoruz. Esnaflarımıza Türk bayrağı dağıtarak, onların işyeri camlarını Türk Bayraklarıyla süslemelerini ve askerlerimize dua etmelerini istiyoruz.?

?ORDUMUZUN, ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ?

?Ordumuzun, askerlerimizin yanındayız. Bu vesileyle, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı´nın talimatı doğrultusunda şehrimizde gün boyu cami çıkışlarında, esnaflarımıza ve vatandaşlarımızın tamamına Türk bayrağı dağıtarak milli beraberlik ruhunu sürekli zihinde tutuyoruz" dedi.

CAMİ ÇIKIŞINDA DA BAYRAK DAĞITILDI

Bu arada bayrak dağıtımında duydukları memnuniyeti dile getiren Terzi Yunus Güzelyurt, "Vatandaş olarak Türk Milletinin arkasındayız. Ne olursa olsun Türk´ün birliği bölünemez. Bizim bayrağımızın rengi şehitlerimizin kanından gelir. Her zaman için devletimizin arkasındayız. Bayraklar için çok teşekkür ederiz. Bizim canımız ve kanımız bu bayrağa fedadır" diye konuştu. Esnafların ardından, Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından Cuma Namazı çıkışında, Çarşı ve Nur camilerinde bayrak dağıtımı yapıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ