Kırıkkale bizim sevdamız

Kırıkkale bizim sevdamız

PEKGÖZ, MHP´DEN ADAY ADAYI

Kırıkkale bizim sevdamız

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Adayı Av. Abdullah Pekgöz, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Pekgöz, Kırıkkale´ye yönetmeye talip olduğunu belirterek, ?Kırıkkale bizim sevdamız? dedi.

YAŞADIĞIM ŞEHRİ TANIYORUM

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimler için aday adayları çalışmalarını hızlandırdı. MHP´den Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Adayı olan Av. Abdullah Pekgöz de, kahvaltılı bir toplantıda basınla bir araya gelerek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Donamını, bilgi birikimi ve tecrübesiyle Kırıkkale´yi yönetmeye talip olduğunu ifade eden Pekgöz, Kırıkkale´de doğup büyüdüğünü bu şehirde yaşadığı, şehrin sorunlarını bildiğini ve çözüm yollarıyla göreve talip olduğunu kaydetti.

ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Hayatı boyunca partiye hizmet veren biri olduğuna dikkat çeken Pekgöz, ?Bugüne kadar görev alan başkanlarımız birtakım çalışmalar yaptılar. Ancak şehrimizin otopark, iş alanları, kentsel dönüşüm gibi çok sayıda sorunu var. Hepsi üzerinde çalışmalar yapıyoruz. İnşallah göreve gelirsek halkımızın daha rahat daha mutlu bir şekilde yaşayacağı bir şehir hedefliyoruz? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı