Lidere selam dur!

Lidere selam dur!

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR: 1-ÇUBUKSPOR: 0

LİDERE SELAM DUR

Kırıkkale Büyük Anadoluspor: 1-Çubukspor: 0

Kırıkkale Büyük Anadoluspor kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı önemli müsabakada şampiyonluktaki en önemli rakiplerinden Çubukspor´u 59. Dakikada Luka´nın attığı golle 1-0 yenerek maç eksiği olmasına rağmen rakibinin 2 puan önünde 19 puanla liderliğe yükseldi.

KUTLAMALAR GERÇEKLEŞTİ

Kırıkkale halkının ve yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği Bal 6. Grubun bu haftaki en önemli maçında taraftarlar ekibimize 90 dakika boyunca büyük destek verdi. Maç sonunda takımı ve yönetimi tribünlere çağıran taraftarlar büyük coşku yaşarken Vali ve Belediye Başkanı başta olmak üzere tüm yöneticiler de futbolcuları tebrik ettiler. Temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçtan sonra takım otobüsüyle şehir turu yaptı.

PROTOKOL YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Karşılaşmaya Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Milletvekilleri Halil Öztürk, Ahmet Önal, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan Toraman, MHP´li belediye başkan ve adayları ile partililer büyük ilgi gösterdiler.

VALİ SEZER´DEN TEBRİK MESAJI

Öte yandan, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Bal 6.Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un, Çubukspor´u mağlup etmesi münasebetiyle bir mesaj yayınlandı. Vali Sezer mesajında, ?Bugün ilimiz Başpınar Stadyumunda oynanan, Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Çubukspor arasındaki futbol müsabakasını galibiyetle tamamlayan takımımız oyuncularını, yönetimi ve teknik heyeti tebrik eder, müsabaka süresince takımı can-ı gönülden destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ