Kırıkkale Büyük Anadoluspor yeni sezonda iddialı

Kırıkkale Büyük Anadoluspor yeni sezonda iddialı

KIRIKKALESPOR´U LAYIK OLDUĞU BİR ÜST LİGE ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Kırıkkale Büyük Anadoluspor yeni sezonda iddialı

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezon hazırlıklarını Türk Metal Büyük Anadolu Hotel´de yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR SON HIZ DEVAM EDİYOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Büyük Anadolu Kırıkkalespor´da, Teknik Direktör Harun Aydoslu yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Daha sonra iki takıma ayrılan kırmızı-lacivertli futbolcular, çift kale maç ile antrenmana devam etti.

KIRIKKALESPOR´U LAYIK OLDUĞU BİR ÜST LİGE ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Yeni sezonun hazırlıklarının aralıksız devem ettiğini belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, "2018-2019 sezonu birinci hazırlık kampı devam ediyor. Lige iyi başlamak istiyoruz. Lig sonunda Kırıkkalespor´u layık olduğu bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Bu aşamada taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. İnşallah sezonun sonunda hedefimize ulaşacağız ve bunun için de bizler üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

FUTBOLCULARA TATLI İKRAM ETTİLER

Kulüp Başkanı Harun Ulusoy ise, "Takımımız hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. İyi bir takım kurduk. Sezon sonunda şampiyon olacağız ve bir üst lige çıkacağız. Yönetim ve teknik heyet olarak, şehir olarak bizler inandık. Sizlerin de inanmanızı istiyoruz. Bizler her zaman takımımızın yanındayız. Sezona mutlu başlayıp mutlu tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu. Kulüp Başkanı Ulusoy, Asbaşkanlar Can Saygılı, Ali Dolu, Ali Uluyüz´ün yanı sıra Genel Sekreter Mustafa Sevinç, Emre Delice çalışmaları izledikten sonra futbolculara tatlı ikram ettiler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ