Kırıkkale Demokrasiye Sıkı Sıkıya Sarılıyor

Kırıkkale Demokrasiye Sıkı Sıkıya Sarılıyor

YAŞLISI GENCİ, KADINI ERKEĞİ, BİNLERCE VATANDAŞ MEYDANI BOŞ BIRAKMIYOR

YAŞLISI GENCİ, KADINI ERKEĞİ, BİNLERCE VATANDAŞ MEYDANI BOŞ BIRAKMIYOR

Kırıkkale Demokrasiye Sıkı Sıkıya Sarılıyor

Halkın demokrasi düşmanı darbecileri bozguna uğrattığı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan Demokrasi nöbeti devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı´nda her gün akşam saatlerinde toplanan yaşlısı genci, kadını erkeği binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrağı ağızlarında darbecilere lanet sloganları ile sabahlara kadar meydandan ayrılmıyorlar.

DEMOKRASİ NÖBETİNİN 15´NCİ GÜNÜNDEYİZ

15 günden bu yana il idarecileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, bürokratlar, siyasetçiler ve sade vatandaşlarında katılımı ile süren demokrasi nöbeti sırasında renkli görüntülerde oluşuyor. Kısacası Kırıkkale´de binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayrakları eşliğinde 15 gündür demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Gece boyunca ´Her şey vatan için´, ´Ne Mutlu Türküm diyene´ sloganları atan binlerce vatandaşa araç sürücüleri de klakson çalarak destek veriyor. Ellerinde Türk Bayrakları ile 7´den 70´e alanda toplanan vatandaşlara Kırıkkale Belediyesi Mehteran Takımı da destek veriyor.

TEKBİR GETİRİP, İDAM İSTİYORLAR

Binlerce vatandaş gece geç saatlere kadar demokrasi nöbeti tutmaya devam ederken, tekbir getirip, idamı isteminde bulunuyorlar. Gece de Kırıkkale İl Müftülüğü din görevlilerince Kur´an okunup, dualar ediliyor. Bu arada Cumhuriyet meydanında toplanan vatandaşlara Kırıkkale Belediyesi tarafından mercimek çorbası, etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

YARALIYA EVİNDE ZİYARET

Kırıkkale´de devam eden demokrasi nöbetine Vali M. İlker Haktankaçmaz, Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da katılarak vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu. Diğer taraftan Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, darbe girişimi gecesinde yaralanan Kırıkkaleliye evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak acil şifalar diledi.

MİLLETİN GÜCÜ TANKIN GÜCÜNÜ YENDİ

Demokrasi nöbetindeki yerine alan Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, 15 Temmuz´dan itibaren meydanı boş bırakmayan,7´den 70´e tüm Kırıkkalelilere teşekkür ettiler. Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla sohbet eden Kırıkkale Milletvekilleri, darbe girişiminin Türk milletinin dik duruşuyla başarısız olduğunu hatırlattı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ