Kırıkkale Fen Lisesinde gelenek yine bozulmadı

Kırıkkale Fen Lisesinde gelenek yine bozulmadı

TÜRKİYE 406´NCISI VE KIRIKKALE 1´İNCİSİNİ ÇIKARTTI

TÜRKİYE 406´NCISI VE KIRIKKALE 1´İNCİSİNİ ÇIKARTTI

Kırıkkale Fen Lisesinde gelenek yine bozulmadı

Kırıkkale Fen Lisesi´nde gelenek bozulmadı. Kırıkkale Fen Lisesi aynı başarıyı LYS´de de göstererek başarının tesadüf olmadığını ispatladı. LYS sonuçlarına göre Türkiye 406´ncısı ve Kırıkkale 1´incisi Mehmet Enes Uysak oldu.

SIRALAMADA 7 ÖĞRENCİSİ VAR

Yine LYS sonuçlarına göre Kırıkkale Fen Lisesi´nin ilk binde 7 öğrencisi olduğu yer aldı. Sınav sonuçlarından sonra yapılan tercihlerde ise Kırıkkale Fen Lisesi, bölgesinde 1 numara olmaya devam etti.

İL BİRİNCİSİNİ ÇIKARTTI

2016 LYS yerleştirme sonuçlarına göre Kırıkkale Fen Lisesi ve İl Birincisi Mehmet Enes Uysak, TOBB Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğini tam burslu olarak kazandı. Bunun yanı sıra Kırıkkale Fen Lisesi´nden 26 öğrenci Tıp Fakültelerine, 8 Öğrenci Diş Hekimliği Fakültelerine, 18 öğrenci Mühendislik Fakültelerine, 2 Öğrenci Mimarlık Fakültelerine, 11 öğrenci Hukuk Fakültesine, 1 öğrenci Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji, 1 öğrenci Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, 1 öğrenci Eczacılık, 1 öğrenci Beslenme ve Diyetetik, 1 öğrenci Odyoloji, 1 Öğrenci Veterinerlik, 1 öğrenci İşletme (İngilizce) Bölümlerine yerleşti.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin öğrencileri tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Okul Müdürü Nusret Kılıç da bu başarılarının tesadüf olmadığını, öğretmen-öğrenci-veli diyaloğunu çok iyi sağladıklarını, bu durumun da öğrenci başarısına yansıdığını belirtti. Bu başarıda emeği geçen, öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti