Kırıkkale kışın da çiçek gibi olacak

Kırıkkale kışın da çiçek gibi olacak

BELEDİYE SERALARINDA KIŞ MEVSİMİNE UYGUN ÇİÇEK ÜRETİMİ HIZLA SÜRÜYOR

BELEDİYE SERALARINDA KIŞ MEVSİMİNE UYGUN ÇİÇEK ÜRETİMİ HIZLA SÜRÜYOR

Kırıkkale kışın da çiçek gibi olacak

Belediye Halk günü etkinliğinin 171´incisi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi. Bakır Kırıkkale´nin kışın da mevsim çiçekleriyle rengârenk donatılacağını söyledi.

BAŞKAN YARDIMCILARI KATILDI

Halk günü etkinliğine Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve Kırıkkale halkı katıldı. Halk günü etkinliğinde vatandaşlarımızın sorunları çözülmeye devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, böyle bir imkânı kendilerine sunmalarından dolayı teşekkür etti.

SERADA ÇİÇEK ÜRETİMİ SÜRÜYOR

Halk Gününün ardından açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Kış mevsiminin yaklaşmasıyla Belediyemiz serasındaki kışlık çiçeklerin üretiminin tamamlandığını söyledi. Konuşmasının devamında ?Belediyemiz serasında üretilen Mevsimlik çiçeklerin şehrimize dikimi gerçekleştiriliyor. Orta refüj, kavşaklar, park ve yeşil alanlarımızda kışlık çiçeklerimizin dikimiyle birlikte kış ayında da şehrimiz rengarenk bir görünüme kavuşacak. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor? dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü