Kırıkkale Türkiye´dir Türkiye de Kırıkkale

Kırıkkale Türkiye´dir Türkiye de Kırıkkale

KIRIKKALE BİRLİĞİN SEMBOLÜDÜR

Kırıkkale Türkiye´dir Türkiye de Kırıkkale

Başbakan Binali Yıldırım, Kırıkkale´ye 4 Milyar TL´den fazla yatırım yaptıklarını söyledi. 193 km bölünmüş yol çalışması ile Kırıkkale´yi kalkındırdıklarını belirten Yıldırım, "Yolları bölüyoruz ama Türkiye´nin bölünmesine asla izin vermeyeceğiz. Zaten Kırıkkale birliğin bütünlüğün sembolüdür, Kırıkkale Türkiye´dir, Türkiye Kırıkkale" dedi.

KIRIKKALE BİRLİĞİN SEMBOLÜDÜR

Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan yeni anayasa değişikliği referandum çalışmaları kapsamında Kırıkkale´ye geldi.  Cumhuriyet Meydanı´nda binlerce Kırıkkaleli vatandaşlara hitap eden Yıldırım, 2007 yılında yüzde 80´e yakın oy çıkaran Kırıkkale´den 16 Nisan referandumu için rekor Evet oyu beklediğini söyledi. Hükümetleri boyunca (15 yılda) Kırıkkale´ye 4 Milyar TL yatırım yaptıklarını belirten Yıldırım, 193 kilometre bölünmüş yol yaptıklarını ve Ankara ve Kırıkkale´yi birbirine bağladıklarını bildirdi. Türkiye genelinde yolları böldüklerini belirten Yıldırım, "Yolları bölüyoruz ama Türkiye´nin bölünmesine asla izin vermeyeceğiz. Zaten Kırıkkale birliğin bütünlüğün sembolüdür, Kırıkkale Türkiye´dir, Türkiye Kırıkkale" dedi.

16 NİSAN´IN MÜJDESİ SİZLERSİNİZ

Başbakan Yıldırım konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, ?Kırıkkale bir kez daha vefasını aşkını ve sevdasını gösteriyor. Çiçekler baharın habercisi, bu meydan da 16 Nisan baharınınım müjdecisidir. Bu coşku, bu karşılama 16 Nisan´ın müjdecisi. Sandıkları Evet ile doldurmaya hazır mısınız? Güçlü Türkiye için var mısınız? Geleceğimiz, tek millet, tek bayrak, tek vatan için, tek devlet için, kararımız Evet, sağ olun var olun. Kırıkkale işi bitirmiş. 2002 yılından bu yana bizimle beraber oldunuz. Recep Tayip Erdoğan´la birlikte oldunuz. 2002´de yüzde 49 ile başlayan desteğiniz yüzde 62´ye ulaştı. Cumhurbaşkanı seçimlerinde yüzde 64 oyla Evet dedi, Cumhurbaşkanını seçti.?

REKOR OY BEKLİYORUM

?Cumhurbaşkanlığı referandumunda yüzde 80 Evet dediniz. 16 Nisan´da yeni bir rekora hazır mısınız? Yüzde 90´la Kırıkkale´ye tarih yazmaya var mı? Türkiye´nin yüklerinden kurtulması için son viraja girdik. Hayır cephesinden abuk sabuk sesler yükselmeye başladı. Densiz bir milletvekili çıkmış diyor ki Evet çıkarsa, Yunanistan´ı nasıl denize döktüysek sizi de denize dökeceğiz diyor, sen kimsin alçak.  Bakın Kırıkkale burada, en güzel cevabı buna verecek. Benim Kırıkkaleli kardeşim, bu defada sandıkları evetle dolduracak. Kırıkkale tekrar tarih yazacak. Vesayetçi, darbe anayasasını değiştirmeye var mısınız, güçlü, aydınlık Türkiye için var mısınız??

ANADOLU HEP EVET DİYOR

?Kırıkkale ile birlikte Anadolu baştanbaşa evet diyor. Evetlerin ne anlama geldiğini şe odakları terör yuvaları çok iyi biliyor. Ağırlıklarımızındın kurtulacak olması terör örgütlerini kâbusu oluyor. Türkiye´yi durdurmak için neler yaptılar siz iyi biliyorsunuz. Terör, saldırı darbe her şey ne ararsan var.  FETÖ terör örgütünü piyasaya sürdüler. 17-25 Aralık´ta denediler, 15 Temmuz´da o kanlı terör kalkışmasını denediler. Asker kıyafeti giymiş alçak FETÖ üyeleri, milletin üstüne bombalar yağdırdı. Amaçlarına ulaşamadılar, sizler tarih boyunca en zor zamanda inançla iradeyle Türkiye´ye sahip çıktınız. Kırıkkale insanı merttir, yiğittir, vatan sevgisinin imandan olduğunu bilir. İstiklal savaşında 393 şehit vermiştir. Bu topraklar şehitlerimizin bereketi ile ayakta kaldı.?

KIRIKKALE ŞEHİTLER DİYARI

?Meydanları doldurdunuz 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttunuz, sağ olun var olun. Tarihten bu yana işgal görmemiş şehir Kırıkkale´dir. Kırıkkale 15 Temmuz´da çapulculara da pabuç bırakmadı. Bu millet esarete asla tahammül edemez. Bu millet İstiklaline ve İstikbaline düşkündür. Terörün burada yeri olmaz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan´ın çağrısına bir an bile tereddüt etmeden meydanları doldurdunuz. Kırıkkale´nin de şehitleri oldu. Bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Onların emanetleri bizim emanetimizdir. Hainler ne kadar uğraşırsa uğraşsın, bu güzel ülkeye bizi hizmetten geri bırakamaz. 15 senedir denediler ama başaramadılar. Kırıkkale´yi de kalkındırmak için çaba harcıyoruz. 4 Milyardan fazla yatırım destek sağladık. Kırıkkale´ye 15 fakülte 7 meslek yüksekokulu açtık. Kırıkkale Üniversitesi´nde 2002 de 10 bin olan öğrenci sayısı 38 bine yükseldi. 200 yataklı Tıp Fakültesi hastanesi açtık. YİH hastanesine yeni binalar inşa ettik. 193 km bölünmüş yol yaptık. Yolları böleriz, Türkiye´yi böldürmeyiz, bu bayrağı indirtmeyiz, bu ezanları indirtmeyiz inşallah.?

ELMADAĞ YOLUNDA OCAKLAR SÖNDÜ

?Ankara Kırıkkale´yi hatırlayın, o yollarda ne ocaklar söndü. Yolları da kaymak gibi yaptık. Kırıkkale Kırşehir Bala yollarını bölünmüş yol haline getirdik. Sulakyurt aralarında olmak üzere 4 baraj yaptık. Sulama projeleri ile 14 bin dönüm araziyi sulamaya açtık. 21 bin fidan diktik. 15 Bin kapasiteli Başpınar olmak üzere 25 spor tesisini yaptık. 2018´de Balışeyh´e doğalgaz geliyor.  Ankara Yozgat Kırıkkale hızlı treni 2018´de bitiyor. Ankara yarım saat, olacak. Ankara ile Kırıkkale birleşecek. Ankara´da işyeri olan Kırıkkale´de oturacak. İsterseniz yarım saatte de Yozgat´a gidin, testi kebabı yiyin geri dönün. Sivas da komşu kapısı oluyor 1 saat 20 dakika. Eskişehir 1.5 saat İstanbul 3.5 saat, Kırıkkale yolların buluştuğu şehir Kırıkkale. ?

SOS SAVUNMA MERKEZİ OLACAK

?Kırıkkale´ye SOS kuruyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca 800 konutun yapımı devam ediyor. Keskin Büyekceceli barajı temeli devam ediyor. Sulakyurt devam ediyor.  Türkiye´nin her yerine hizmet ediyoruz. En büyük kalkınma projelerini hizmete geçirdik. Yapılamaz denileni yaptık, ulaşılamayan şeyleri yaptık. 15 yılda Türkiye´nin gücüne güç kattık. Tarımsal desteği 45 kat artırdık, IMF´ye borcumuzu ödedik. Marmaray, Avrasya Tüneli YSS köprüsü, Osmangazi köprüsü hayaldi gerçek oldu. Çanakkale´ye en uzun köprüsünü yapıyoruz.  Dünyanın en büyük havaalanını biz yapıyoruz. Bazıları kuduruyor, çileden çıkıyor. PKK-FETÖ Avrupa´nın bazı ülkeleri Hayır kampanyası yapıyor.  Hadi onları anladık, onlar Türkiye´nin büyümesini istemiyor. Peki, CHP´ye ne oluyor. Ana muhalefet partisi sana yakışır mı HDP´nin kuyruğuna takılmak, CHP´ye gönül veren kardeşlerimiz, aydınlık yarınlarımız için onlarda Evet diyecekler. ?

DİRENİŞİN SEMBOLÜ KIRIKKALE

?Kırıkkale Türkiye´nin bütün renklerini içinde barındıran örnek şehirdir Kırıkkale. Kırıkkale Türkiye´dir Türkiye Kırıkkale´dir. Kırıkkale milletin istiklal ve mücadele aşkını direniş ruhunun sembolüdür. Savunma ve silah sanayinin merkezidir. İşte bu Kırıkkale 16 Nisan´da Türkiye üzerinde karanlık hesap yapanların oyunlarını bozmaya hazır mı?  Türkiye´de devlet içindeki çeteler sona erecek. Devletin silahını tankını vatandaşa çeviren caniler artık buna fırsat bulamayacak.  Meşru siyaseti hiç kimse darbelerle alaşağı edemeyecek. Devlette millet arasına kimse giremeyecek. Terör bir daha kafasını kaldıramayacak.  Arkasını Kandil´e yaslayanların Kandilini söndüreceğiz. Mesele memleketse tabi ki evet. İşte bu ses dalga, dalga Türkiye´nin her tarafına yayılacak.?

CHP´YE KIRIKKALE CEVAP VERECEK

?Denize dökmekten bahseden alçaklara Kırıkkale cevap verecek. Büyük, güçlü, kalıcı Türkiye, aydınlık yarınlar, istiklal, istikbal için, huzurla yaşamak için ?´Tatbikî Evet?   Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Unutmayın 12 gün daha var, durmak yok yola devam. Kapı, kapı dolaşacağız, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hanımlar iş size düşüyor, her zaman partimizin başarısında sizin büyük katkınız var. Gençler gelecek sizin, unutmayın bu CHP 18 yaşında ki gençlere siyaseti çok görüyor, hayır diyor bunun cevabını verin.?

HAVASI SERT İNSANI MERT

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise yaptığı açıklamada, ?15 Temmuz´da bu meydanda tarih yazdınız, ülkemizin geleceğini ve Cumhurbaşkanı´mız Recep Tayip Erdoğan´a sahip çıktınız, sağ olun var olun. Bu millete tankla tüfekle saldıranlar, unutmasınlar ki bizim arkamızda büyük halk var. Kırıkkale´nin insanı mert, kararı net; Evet.  Yolları bölen ama Türkiye´yi böldürmeyen, Cumhurbaşkanımızın arkadaşı Binali Yıldırım geliyor.  Mesele, vatan, millet, bayrak, devlet olduğunda hep ön plana çıkan bir memlekettir Kırıkkale. 15 Temmuz´da Cumhurbaşkanımızın davetini bile beklemeden meydanları Kırıkkale halkı doldurdu.  Meydana çıkan ilk şehir olarak tarih yazdık. Tankların önüne siper oldunuz. Allah sizden razı olsun. Kırıkkale´nin havası sert, insanı merttir. Kırıkkale kimin mert, kimin namert olduğunu bilir ve bunu sandıkta gösterir. Biliyorum ki 16 Nisan´da sandıktan Evet´ten başka bir sonuç çıkmayacaktır. 16 Nisan´dan sonra güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için Kırıkkale evet diyecektir. Kırıkkaleli olduğum için gurur duyuyorum? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı