Kırıkkale, ülke savunmasının başkenti

Kırıkkale, ülke savunmasının başkenti

SİLAH İHTİSAS OSB İÇİN İMZALAR ATILDI

SİLAH İHTİSAS OSB İÇİN İMZALAR ATILDI

Kırıkkale ülke savunmasının başkenti

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nin altyapı projesinin yeniden ihale edilmesi ile ilgili olarak Kırıkkale´nin ülke savunmasının başkenti olduğunu söyledi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Vali Haktankaçmaz, valilikte Silah İhtisas OSB Altyapı Proje İhalesi Sözleşme İmza Töreni´nde yaptığı konuşmada, şehirde kurulacak Silah İhtisas OSB´nin altyapı yatırım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

ÖNCEKİ FİRMA İŞİ BIRAKTI

Vali Haktankaçmaz bölgeyle ilgili önceki inşaat firmasının işin yüzde 15-20´lik kısmını yaptığını ancak hepsini tamamlayamadığını onun için ikinci bir ihalenin daha yapıldığını söyledi. Vali Haktankaçmaz "8 Haziran tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında ikinci altyapı proje ihalesi yapıldı. Bugün burada sözleşmeyi imzalayacağız. Firma bayramdan sonra çalışmalara hemen başlayacak ve süratle işi bitirecekler. Silah İhtisas OSB çok ciddi beklentileri bünyesinde barındıran, vatandaşımızın dilinde olan bir tesis. Kırıkkale, ülke savunmasının başkenti. Böyle bir başkentte, böyle bir sanayi bölgesinin olması da çok doğal bir şey. Bu yeni başlangıcın Kırıkkale ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çünkü bu yatırım ülkemiz açısında çok büyük önem taşıyor" diye konuştu.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu