Kırıkkale, artık okuyor

Kırıkkale, artık okuyor

KIRIKKALE'YE KÜTÜPHANE YETMİYOR

Kırıkkale, artık okuyor

Kırıkkale'de hizmete açıldığı ilk gün ziyaretçi akınına uğrayan Yenimahalle Millet Kütüphanesi, Kırıkkale’deki okuma oranının ne denli yüksek olduğunu da gösterdi. Kırıkkale'de mevcut kütüphanenin fiziki durum itibariyle yetersiz kalması da, okumaya olan talebi bir kez daha gözler önüne serdi.

Özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için açılan Yenimahalle Millet Kütüphanesinde incelemelerde bulunan Vali Yunus Sezer, kütüphanenin hayırlı olması temennisinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi. Öğrenciler, Vali Sezer ile birlikte kütüphane binasını gezdi ve kitapları inceledi.

İl Kütüphanesi Müdürü Zeliha Atay’ın yoğun gayretleri ve projeleriyle canlılık kazanan İl Halk Kütüphanesinin artık yetersiz kalması neticesinde hizmete açılan Yenimahalle Millet Kütüphanesinde 2 bin eserin yanı sıra satranç, bilgisayar ve öğrenciler için ders çalışma alanları bulunuyor. İncelemelerde Vali Sezer’e İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Aydın Demiröz, Kütüphane Müdürü Zeliha Atay ve ilgili görevliler eşlik etti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı