KIRIKKALE BELEDİYESİ'NE HİBE İTFAİYE ARACI

KIRIKKALE BELEDİYESİ

Türkiye Belediyeler Birliği( TBB) tarafından Kırıkkale Belediyesi'ne ekonomik değeri toplam 1 Milyon 500 bin TL olan itfaiye aracı hibe edildi. Hibe edilen araç Belediye İtfaiye Müdürlüğünde araç filosunda yerini aldı.

Türkiye Belediyeler Birliği( TBB) tarafından Kırıkkale Belediyesi'ne ekonomik değeri toplam 1 Milyon 500 bin TL olan itfaiye aracı hibe edildi. 24 Metre merdiven uzunluğu, 4 bin ton su ve 300 litre köpük kapasiteli itfaiye aracı Belediye İtfaiye Müdürlüğünde araç filosunda yerini aldı. Belediye tarafından yapılan girişimler sonucu Türkiye Belediyeler Birliğinden temin edilen araç Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türkiye Belediyeler Birliğine teşekkür etti. Başkan Saygılı, ilgi ve desteklerinden ötürü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’e ayrıca teşekkür etti.

İtfaiye Müdürlüğü filosuna katılan yeni aracın Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Saygılı, “Yaptığımız girişimler sonucu filomuza kattığımız itfaiye aracı büyük bir eksikliğimizi giderdi. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Gaziantep Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e teşekkür ederiz. Aldığımız araç için belediye bütçemizden tek kuruş ödeme yapmadık. Her alanda şehrimize hizmet etmeyi kendimize borç biliyoruz” dedi.



İLHAT
25.09.2020 21:45:31
4 bin ton su ne demek. söyleyen ya saymayı bilmiyor yada okumuşlugu yok.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ