Kırıkkale Üniversitesi KÜNİB Fuarına Katıldı

Kırıkkale Üniversitesi KÜNİB Fuarına Katıldı

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Kafkasya Üniversiteler Birliği'nin (KÜNİB) organize ettiği ve Makedonya'nın başkenti Üsküp'te düzenlenen Eğitim Fuarına katıldı.

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI

Fuarda Kırıkkale Üniversitesi ile International Balkan University ve International Vision University arasında Mevlana Değişim Programı Anlaşmaları imzalandı.

İKİ GÜN SÜREYLE AÇIK KALDI

14-15 Mart 2015 tarihlerinde düzenlenen fuara Türkiye’den 48 Üniversite, Makedonya’dan da International Balkan University, International Vision University, Fon University ve South East European University katıldı. Ekonomi Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından da desteklenen fuarda Yunus Emre Enstitüsü Üsküp Şubesi de stant açtı.

ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN UZMANLAR KATILDI

Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci işleri Daire Başkanlığı ve Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Uzmanlarının da katıldığı fuar süresince Kırıkkale Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere Kırıkkale Üniversitesi’nde yer alan bölümler, kampüs, yurt imkânları ve uluslararası öğrenci kabulü hakkında bilgi verildi. İlerleyen günlerde e-posta yolu ile detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin iletişim bilgileri kaydedildi. Ayrıca, Kırıkkale Üniversitesi ile International Balkan University ve International Vision University arasında Mevlana Değişim Programı Anlaşmaları imzalandı.

YAKLAŞIK 4 BİN ÖĞRENCİ GEZDİ

2 gün süren ve 3 binin üzerinde öğrencinin ziyaret ettiği fuar Makedonya’da bir ilk olma özelliği taşıyor. Ayrıca, fuarı ziyaret eden öğrenciler arasında yapılan çekilişle 20 öğrenci Türkiye’de yükseköğrenim bursu kazandı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti